Maak een vliegende start als dronepiloot

9 februari 2018
Misschien denkt u er over om drones en het verzamelen van data als dienst aan te gaan bieden. Laat u informeren over hoe u alle mogelijkheden optimaal benut, bijvoorbeeld het gebruik van de data die met dronevluchten te verzamelen is. En wat kan en mag er binnen de wet- en regelgeving ten aanzien van het vliegen met drones. Maak een vliegende start met de Oriëntatiecursus 'Werken met drones en data'.
Maak een vliegende start met de oriëntatiecursus Dronewerker

Na het volgen van deze voorlichtingscursus bent u op de hoogte van de belangrijkste wet- en regelgeving en verzekeringskwesties rondom het vliegen met drones, vliegtechniek, data analyseren en verwerken, het economisch potentieel van drones, kosten en baten en het vakkundig en legaal gebruik van drones.

Meld u snel aan voor deze unieke cursus!
De cursus wordt verzorgd door Emiel Frederiks, gediplomeerd dronevlieger, en Joost Iwema, adviseur van Aequator Groen & Ruimte. Volg deze orientatiecursus en u bent in staat om een afgewogen beslissing te nemen over het al dan niet investeren en inzetten van drones.

Meer informatie vind u op de cursuspagina Orientatiecursus 'Werken met drones en data'. Daar vindt u ook de aanmeldknop (wel even inloggen). 

Geen lid van CUMELA Nederland? Ga dan naar deze aanmeldpagina.
 

Auteur: Theo Felten