Communicatietrainingen voor de planner en leidinggevende

1 september 2017
Leiding geven aan je collega's. Als planner je collega's inplannen én de klant tevreden houden. Daarbij is heldere communicatie hard nodig. Begrijpen we elkaar altijd? En vinden we het ook leuk om met elkaar te praten? Of is communiceren vooral luisteren? CUMELA Nederland biedt meerdere cursussen op het gebied van communicatie aan. Stuk voor stuk met een eigen doelgroep. We zetten ze hieronder op een rij.

U kunt misschien praten als brugman en er is niks mis met uw gehoor, maar communiceert u ook? 

Aansturend meewerken
Bent u medewerker en heeft u een leidinggevende functie? Deze cursus helpt u om uw rol als meewerkend leidinggevende te versterken. U ontwikkelt vaardigheden om uw collega's op een goede en effectieve manier aan te sturen. U leert om te gaan met uw rol als centrale spits tussen alle partijen waar mee te maken heeft. U leert een aantal basistechnieken van goed communiceren. Wat weet u van de medewerkers die u aanstuurt? Hoe motiveert u hen? Hoe ga je met conflicten om? 
Meer informatie en aanmelden: Aansturend meewerken

Leiding geven, een mooi vak?!
Deze training is voor iedereen die het dagelijks reilen en zeilen van een onderneming voor zijn of haar rekening neemt. U brengt een concreet doel in om in deze cursus mee aan de slag te gaan, bijvoorbeeld faalkosten of brandstofbesparing. U leert motiverend en resultaatgericht leiding te geven. U leert om te gaan met de levensfasen en behoeften van uw medewerkers en daar op passende wijze leiding aan te geven. U maakt kennis met verschillende stijlen van leidinggeven.
Meer informatie en aanmelden: Leiding geven, een mooi vak?!

Planner, schakel tussen klant en collega
De planner, de spin in het web: collega's, klanten, uitvoerders, je baas, allemaal willen ze wat van je. Hoe bepaal je je prioriteiten? Hoe behoud je overzicht en rust in hectische tijden? Leer over jouw positie binnen de onderneming en hoor van collega-planners hoe zij dit doen. De cursus vindt speciaal voor de planner midden op de dag plaats: van 11.00 tot 15.00 uur.
Meer informatie en aanmelden: Planner, schakel tussen klant en collega.

Communiceren is te leren
Op deze dag word je je bewust van je eigen communicatiestijl en je kwaliteiten en valkuilen. Je vergroot je vaardigheden in het communiceren waardoor je meer effect weet te sorteren. Je kunt je eigen vragen inbrengen en op inspirerende wijze leer je van en met elkaar. Leer over het effect van jouw manier van communiceren. Durf jij te zeggen wat jij wilt zeggen? Een cursus voor iedereen die wil leren een goed gesprek te voeren.
Meer informatie en aanmelden: Communiceren is te leren

 

Auteur: Theo Felten