Het Nieuwe Draaien, nu op meer op locaties!

17 november 2017
De cursus Het Nieuwe Draaien bieden we vanaf nu op twee locaties aan. Naast de locatie in De Meern (eerst volgende cursus op 9 december a.s.) bieden we de cursus nu ook in Schaarsbergen (5 januari a.s.) aan. En een training bij u op het bedrijf kan natuurlijk ook.

Of u nu een ploeg van medewerkers heeft of dat u alleen werkt, ook u wilt werken aan CO2-reductie en brandstofbesparing. Misschien bent u wel bezig met de CO2-prestatieladder. Efficiënter met brandstof om springen kan u een besparing tot duizenden euro's opleveren.U leert het in de cursus 'Het nieuwe draaien'. 

Het programma wordt altijd op maat afgestemd op uw bedrijf, uw medewerkers, uw werkzaamheden en uw tractoren en machines. Daarbij gaan we in op het brandstofverbruik binnen uw bedrijf, maar ook op de motortechniek en het onderhoud van uw machines en tractoren, de beste werkmethoden en de meest voordelige brandstoffen en smeermiddelen. En u krijgt antwoord op vragen als: waar moet ik opletten als ik nieuwe machines of tractoren aan wil schaffen? En hoe registreer ik mijn brandstofuren het beste?  

Meer informatie en aanmelden: Het nieuwe draaien.

Auteur: Theo Felten