Vrouwen VIP-dagen 2019

Datum: 25 november 2019 09:00 uur t/m 26 november 2019 19:30 uur
Locatie: Burgers ZOO, Antoon van Hooffplein 1
Plaats: ARNHEM
Prijs: 225.00
Zit jij net zo innovatief in je vel als een haai? Lijken managers op bavianen? Werken je mensen net zo goed samen als stokstaartjes? Tijdens het tweedaagse verblijf op Burgers’ Zoo zien we de natuur als spiegel van onze eigen organisatie. De CUMELA Vrouwen VIP dagen 2019: natuurlijke inspiratie voor je organisatie, aangevuld met de nodige gezelligheid.

Volg workshops rond het centrale thema 'De Natuur als spiegel voor uw eigen organisatie'.
Alle grote thema’s binnen organisaties spelen ook in de natuur. Sterker nog, innovatie, leiderschap, samenwerking en communicatie zijn allemaal in de natuur begonnen. Welke lessen zitten er verborgen in 4 miljard jaar evolutie? Door de natuur als spiegel te gebruiken, ontstaan nieuwe inzichten en wordt “out of the box” denken krachtig gestimuleerd. Zo krijg je een aanzet tot het omzetten van inspiratie naar actie! Ga mee naar deze dagen die in het teken staan van inspirerende themawandelingen, interactieve en gepassioneerde lezingen! Neem een kijkje achter de schermen! Heb het gezellig en leer van elkaar.

Het thema werken we op verschillende manieren uit
Er is een lezing door de heer Alex van Hooff, directeur van Koninklijke Burgers' Zoo. Je kiest uit één van de thema-wandelingen: Niets menselijks is dieren vreemd, Bio-inspiratie, Kruip in de huid van een dierenverzorger of doe een wandeling op eigen gelegenheid.
Maak een virtuele wandeling en doe mee aan de workshop ‘Natuurlijk samenspel’. Natuurlijk kun je ook gewoon op eigen gelegenheid een wandeling door het park te maken.
Dag 1 sluiten we af met een barbecue-buffet in Burgers’ Zoo en een relaxed avondprogramma in het hotel.

Op dag 2 is er de workshop ‘Personeelszaken, handige weetjes & andere cao-zaken’, nemen we een duik in de Indische Oceaan en is er de lezing over duurzaamheid en diermanagement. En maak je de thema-wandeling die je gisteren niet kon doen: Niets menselijks is dieren vreemd, Bio-inspiratie, Kruip in de huid van een dierenverzorger of de wandeling op eigen gelegenheid.
We sluiten de tweedaagse af met een Oosterse hoofdgerechtenbuffet met exotische gerechten uit de Aziatische keuken.

Delen met en leren van elkaar
Ben jij ondernemer of is je partner ondernemer in de cumelasector? Kom dan naar de Vrouwen VIP dagen! De Vrouwen VIP dagen: zakelijk en persoonlijk, openhartig en besloten. Delen met en leren van elkaar is de kracht van deze dagen.

Noteer in je agenda: maandag 25 en dinsdag 26 november 2019
We ontvangen je graag in het Koninklijke Burgers’ Zoo, de dierentuin in Arnhem.
De kosten van dit arrangement bedragen € 225,00 per persoon, exclusief btw. Met je aanmelding via de CUMELA-website is het hele verblijf geregeld (de consumpties in de avond zijn voor eigen rekening).

De avond van te voren aankomen kan ook, een voorovernachting boek je zelf bij het Postillion in Arnhem voor € 70,00 per kamer bij tweepersoonsgebruik. Gebruik je de kamer tijdens de voorovernachting alleen en komt er de tweede nacht een gast bij, dan is de prijs voor de voorovernachting € 50,00. Deze bedragen zijn exclusief verblijfsbelasting van € 2,00 per persoon per nacht.

Wil je meer weten? Download het volledige programma op deze pagina. Aanmelden kan tot 1 november 2019 via de button op deze pagina (zichtbaar na inloggen).

Auteur: Irma Gottenbos