Studiekring Zuid-Holland Zuid - TimeMankement

Datum: 3 december 2019 19:30 uur t/m 22:30 uur
Locatie: Loon- en Verhuurbedrijf Nelisse, Langeweg 80
Plaats: Nieuwe-Tonge
“Nee, de titel van dit bericht is geen type fout! Er mankeert met de regelmaat van de klok nog wel eens wat aan ons timemanagement”, aldus Jan van der Zee, coach, mediator en trainer.

Er zijn weinig zaken zo eerlijk verdeeld als tijd. Ieder mens in de hele wereld krijgt er evenveel van, echter niet iedereen gaat er even effectief en efficiënt mee om. Daar waar inefficiëntie optreedt heeft dit vaak grote gevolgen. Hierbij valt te denken aan een minder winstgevende bedrijfsvoering. Maar een slechte planning, of onvoldoende zicht hebben op de juiste prioriteiten, kan ook grote gevolgen hebben voor de relaties die je dierbaar zijn. Kortom tijd is een kostbaar goed en belangrijk om verantwoord mee om te gaan want een gebrek aan tijd maakt veel meer kapot dan je lief is.

Op 3 december a.s. hebben we Jan uitgenodigd om ons meer inzicht te geven hoe we meer rendement uit de 24 uur kunnen halen. Zijn pleidooi is niet om harder, maar vooral om slimmer te werken. Hij staat stil bij de waarde van een planning en helpt inzicht te creëren om de juiste prioriteiten te stellen. Uiteraard heeft hij boeiende praktijkvoorbeelden die ons de spreekwoordelijke spiegel voorhouden.
Jan’s overtuiging is dat met een gepaste dosis humor u veel meer informatie opneemt, dus het belooft naast een leerzame ook vooral gezellige inleiding te worden. De oplettende toehoorder, die tijdgebrek ervaart in zijn of haar leven, zal na afloop van deze inleiding 1 uur per dag meer te besteden hebben aan dat wat hem of haar dierbaar is. Meer over Jan: www.janvanderzee.nl

Neem uw partner mee!
Tijd gaat ons allen aan, vandaar dat we u en zeker ook uw partner van harte uitnodigen om deze avond onze gast te zijn.

Bestuurszaken
Marc van Bergeijk neemt afscheid als bestuurslid. Marc heeft zich ruim 10 jaar ingezet voor de studiekring. We stellen graag 2 nieuwe kandidaat-bestuursleden, Leo Poldervaart en Cees Jan Blaak, aan u voor. U kunt uw bezwaar kenbaar maken tot 1 december 2019 door een bericht te sturen aan kvdgaag@cumela.nl
Bij geen bezwaar zullen Leo en Cees Jan geïnstalleerd worden tijdens deze avond.

De koffie staat klaar vanaf 19:30 uur, om 20:00 uur beginnen we.
Uiteraard sluiten we gezellig af met een drankje. Meldt u zich even aan? Dan ontvangt u meteen de locatiegegevens in uw mail. De aanmeldknop is zichtbaar na inloggen.

Namens het bestuur van de studiekring Zuid-Holland Zuid graag tot 3 december!

Auteur: Kim van der Gaag