Studieclub Salland - Registratie van alle activiteiten bij de klant op het land.

Datum: 13 november 2019 19:30 uur t/m 22:30 uur
Locatie: Jansen Wijhe, Lierderholthuisweg 15
Plaats: WIJHE
Boer & Bunder is voor veel cumelabedrijven al lang een begrip. Maar hoe verbind je deze perceelsinformatie aan de planning en registratie van alle activiteiten op het land? Laat u bijpraten en bekijk deze avond de groenrecycling en compostering van Jansen Wijhe. Kom op woensdag 13 november naar studieclub Salland!

De toepassing van Bokashi in de landbouw
Jansen Wijhe is van oorsprong een agrarisch loonbedrijf, sinds 2000 beschikt het bedrijf ook over een groenrecycling. Naast het maken van diverse compost producten is Jansen Wijhe zich de afgelopen 10 jaar ook gaan verdiepen in het maken van Bokashi en het werken met micro-organismen. Sinds twee jaar maakt Jansen Wijhe op locatie bij verschillende gemeentes, waterschappen, natuurverenigingen en agrarische bedrijven Bokashi. Jansen Wijhe neemt u op woensdag 13 november graag mee in het hele Bokashi proces. Van organisch materiaal tot een gezonde bodem en gezonde plant!

Slimme en snelle registratie van alle activiteiten op het land
Dacom heeft ‘de loonwerkersmodule’ ontwikkeld. Vanuit een centrale klantenregistratie wordt het werk gekoppeld aan de klant, het perceel, het personeel en de machines. Ook is klantcommunicatie via dit systeem mogelijk. Ook het beheren van precisielandbouw data en het uitwisselen van data van verschillende machines met kantoor is mogelijk gemaakt door Dacom. Dacom is voortdurend bezig om haar systeem aan te passen op basis van feedback vanuit de markt.

Vanaf 19:30 uur staat de koffie klaar, we beginnen om 20:00 uur
Om deze bijeenkomst bij te wonen bent u om 19:30 uur welkom bij Jansen Wijhe BV, Lierderholthuisweg 15 in Wijhe. Meldt u zich even aan met de aanmeldknop? Dan ontvangt u de bevestiging met de locatiegegevens in uw mail.

Auteur: Thijs Veneklaas Slots