Studieclub Salland, Harfsen & Oost-Veluwe - Onderzaai en PFAS

Datum: 22 januari 2020 19:30 uur t/m 22:30 uur
Locatie: Holvo Lettele, Bathmenseweg 23B
Plaats: Lettele
Hebben PFAS en onderzaai iets met elkaar te maken? Nee, niet direct. Maar afgelopen jaar heeft het voor een behoorlijke uitdaging gezorgd in onze sector. Kom op woensdag 22 januari naar Mechanisatiebedrijf Holvo in Lettele. We bekijken het mechanisatiebedrijf en praten je bij over onderzaai en PFAS.

Landbouw mechanisatiebedrijf Holvo is bekend van de Valtra trekkers en Kuhn hooibouwwerktuigen. Het bedrijf, opgericht in 1978, is ook een belangrijke partner voor het loonwerkersegment. Afgelopen jaar was hier de onderzaai een belangrijk onderwerp van gesprek. Maar hoe is het overal gegaan? Holvo wil daarover met jou in gesprek. Want wanneer is de onderzaai voor de maisteler geslaagd?

In 2019 kwam opeens PFAS in het nieuws. Wat heb je er aan en wat kun je er mee? Al snel bleek dat de cumelasector er veel last van heeft en dit is nog niet voorbij.
Vincent Tijms, de man achter de Ondernemerslijn van Cumela heeft al veel antwoorden over PFAS in kaart gebracht. Vincent praat ons deze avond bij over de stand van zaken en belangrijke aandachtspunten.

Vanaf 19:30 uur staat de koffie klaar, we beginnen om 20:00 uur
Om deze bijeenkomst bij te wonen ben je vanaf 19:30 uur welkom bij Holvo, Bathmenseweg 23B in Lettele. Meld je je even aan met de aanmeldknop? Je ontvangt direct de bevestiging met de locatiegegevens in de mail.

Tot dan!

Auteur: Gerwin Otten & Thijs Veneklaas Slots