Studieclub Noord-Oost Brabant - Het ondernemersverhaal

Datum: 21 januari 2020 19:30 uur t/m 22:30 uur
Locatie: BAS Hoofdkantoor, Mac Athurweg 2
Plaats: Veghel
2020 is net begonnen. Een mooi moment om met de studieclub Noord-Oost Brabant een nieuwe traditie te starten. Vanaf dit jaar organiseren we jaarlijks een avond met als thema “Het Ondernemersverhaal”.

Deze avond gaat over een ondernemer, niet persé uit onze eigen sector, die een goed verhaal heeft over het verleden, heden en de toekomst van zijn onderneming. Waar kom ik vandaan, hoe ben ik hier gekomen en waar wil ik naartoe? Iedereen weet wel een ondernemer te noemen waar je respect voor hebt.

De eerste ondernemer in deze serie is Bas van Heertum. 
Samen met zijn broer Casper is hij de eigenaar van BAS Trucks uit Veghel.
In 2019 verkocht het bedrijf meer dan 9.000 vrachtwagens, (grondverzet)machines en bedrijfswagens en werd er een omzet van meer dan 400 miljoen behaald. Hoe wordt deze continue groei verklaard? In een boeiende presentatie neemt Bas van Heertum, commercieel directeur, ons mee in de wereld van het Global Truck Concept. Hij vertelt hoe het bedrijf wat in 1962 begon vanuit een Volvo-dealerschap met twee  bescheiden werkplaatsen voor de regionale transportsector, zich heeft ontwikkelt zich tot een nog steeds sterk groeiend familiebedrijf en hoe inspelen op kansen in de markt heeft geleid tot het ontstaan van nieuwe bedrijfsonderdelen. Allemaal met als gezamenlijk doel; bijdragen aan een maximaal rendement voor bedrijven die zich in de transportwereld willen onderscheiden.”

Gemiddeld staan in Veghel tussen de 1500 en 1800 voertuigen. Niet alleen vrachtwagens maar ook grondverzetmachines.
Aansluitend aan de presentatie van Bas nemen we een kijkje op de terreinen en in de panden van BAS in Veghel.
Aansluiten kan de netwerkborrel natuurlijk niet ontbreken. Tevens een mooie gelegenheid om de collega’s een mooi en gezond nieuw jaar te wensen.

Vanaf 19:30 uur staat de koffie klaar, we beginnen om 20:00 uur.
Je bent, samen met je partner en/of bedrijfsopvolger van harte welkom op 21 januari bij aan de Mac Arthurweg 2 in Veghel. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Volg de aanwijzingen ter plaatse.

Tot vorig jaar organiseerden we elk jaar een avond spuitlicentieverlenging. Vanaf dit jaar doen we dat niet meer. Dit heeft te maken met de eisen die gesteld worden aan het organiseren van zo’n avond en de hoeveelheid andere aanbieders. Deze beslissing geeft ruimte voor een nieuwe invulling van deze avond. Dat doen we vanaf 21 januari met de serie ‘Het ondernemersverhaal’.

Voor onze gastheer is het van belang te weten op hoeveel personen zij mogen rekenen. Meld je je daarom even aan via de aanmeldknop op deze pagina (zichtbaar na inloggen)?

Save the date:

·         Op 8 en 9 januari organiseert Cumela Nederland  de Inspiratiedagen 2020 - 'Pak je rust. Aanmelden kan via deze link. Hier vind je ook het programma.

·         Op 30 januari is de Cintactdag van de provincie Noord-Brabant. We zijn dan te gast bij Tobroco in Oisterwijk. De uitnodiging hiervoor volgt.

·         Het jaarfeest van de studieclub Noord-Oost Brabant wordt gehouden op zaterdag 1 februari vanaf 16.30 uur op de Noordkade in Veghel. Uitnodiging en programma volgen.

Namens het bestuur van de studieclub Noord-Oost Brabant, graag tot ziens!

Auteur: Wilco Emons