Studieclub Noord-Oost Brabant - Feestavond

Datum: 1 februari 2020 16:30 uur t/m 23:00 uur
Locatie: De Noordkade, Verlengde Noordkade 4a
Plaats: Veghel
Prijs: 35.00
De locatie ken je waarschijnlijk wel: De Noordkade in Veghel. Die gaan we wat beter bekijken, want op 1 februari organiseert de studieclub Noord-Oost Brabant haar jaarlijkse feestavond in Veghel.

We hebben een gezellig programma met een interessante rondleiding en een bierproeverij. Ben je er bij?

Programma
16:30 uur: Warme ontvangst op de Noordkade met koffie/thee en wat lekkers van de ambachtelijke bakker
17:00 uur: Start rondleiding over de Noordkade (zorg dat je op tijd bent). Een ervaren gids zal ons rondleiden over het historische CHV terrein waar mooie verhalen naar boven komen. Hij vertelt over de oude machines die we tegen komen, over de 35 meter hoge silo’s en weetjes over alle ruimtes waar de rondleiding doorheen voert. De nieuwe indeling met de proeffabriek, escaperooms en de Jumbo XL bezoeken we natuurlijk ook.
Aansluitend verzorgen we een buffet waarbij ruim de mogelijkheid is tot netwerken.
18:15 uur: Lopend buffet.
20:15 uur: Bierproeverij La Trappe. Ken jij de trappistenbieren? Kun je raden welke het is? Niet goed? Nog een keer proeven dan! Voor degenen die niet van bier houden is er uiteraard ook wat anders te drinken.
21:15 uur: Naborrel met hapje tussendoor
23:00 uur: Einde programma en afsluiting.

Dit alles vindt plaats op zaterdag 1 februari
We beginnen om 16:30 uur en sluiten af om 23:00 uur waarna een ieder met een volle maag en een goed gevoel naar huis terug kan keren. Voor deze avond vragen wij per persoon een eigen bijdrage van € 35,00. De avond is verder nagenoeg all-inclusive. Na 23:00 uur zijn de consumpties voor eigen rekening.

Inschijven kon tot 23 januari, de inschrijving is inmiddels gesloten. 
Wanneer je je opgeeft en op een later tijdstip af moet zeggen, zijn wij genoodzaakt de totale kosten (€ 70,00 p.p.) aan je door te berekenen.

Namens het bestuur van studieclub Noord-Oost Brabant.

Auteur: Wilco Emons