Studieclub De Kempen - Veilig Vakwerk en de AVG

Datum: 10 december 2018 20:00 uur t/m 23:00 uur
Locatie: Gebr. Van Aaken B.V.
Plaats: EERSEL
Sinds afgelopen zomer is Veilig Vakwerk operationeel. Met deze dienst beheert u uw toolboxen en werkplekinspecties digitaal. Ondernemers die de dienst gebruiken zijn enthousiast. Wat betekent de AVG voor de cumelasector? Welkom bij studieclub De Kempen!

Op deze bijeenkomst staan twee onderwerpen centraal: de AVG en de Veilig Vakwerk dienst.

Met Veilig Vakwerk beheert u uw toolboxen en werkplekinspecties digitaal. 
Ondernemers die de dienst gebruiken zijn enthousiast. Eén van deze ondernemers is Van Wijlen uit Sprang-Capelle. Eveline van Peer heeft bij Van Wijlen ervaring opgedaan met Veilig Vakwerk. Zij legt uit hoe het werkt en demonstreert de werking van de dienst. Kijk alvast eens rond op de website van Veilig Vakwerk of meldt u aan om het een maand zonder kosten te proberen.

Wat betekent de AVG voor de cumelasector?
Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden.Wat betekent dat voor de cumelasector en hoe kun je er voor zorgen dat je zonder al te veel inspanningen aan de wet voldoet? Geralde van de Bunt, adviseur juridische zaken bij CUMELA Advies vertelt u er alles over.  

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
20:00 uur: Opening en een toelichting op Van Aaken B.V. door Erik van Aaken
20:15 uur: Ervaringen met Veilig Vakwerk door Eveline van Peer
21:00 uur: Wat zijn de gevolgen van de invoering van de wet op de privacy. Hoe kun je aan deze wet voldoen door Geralde van de Bunt.
22:15 uur: Afsluiting en napraten

We zijn te gast bij Gebr. Van Aaken B.V.
Eric van Aaken vertelt over de activiteiten van zijn bedrijf. We beginnen om 20:00 uur en ronden tegen 22:30 uur af. Aanmelden doet u met de knop op deze pagina (zichtbaar na inloggen).

Namens het studieclubbestuur graag tot ziens op 10 december 2018!

 

Auteur: John Augustijn