Ledenbijeenkomst sectie Grondverzet & Cultuurtechniek

Datum: 16 november 2017 15:00 uur t/m 20:30 uur
Locatie: SOMA / BOUW & Infra Park, Ceintuurbaan 2
Plaats: HARDERWIJK
Een onderneming runnen is meer dan hard werken en machines besturen. Leiding geven aan een goed geolied team medewerkers hoort daar ook bij. Hoe motiveer en behoud je deze medewerkers? De sectie Grondverzet en Cultuurtechniek wijdt een themabijeenkomst aan dit onderwerp.

Tevreden medewerkers presteren beter! Personeel een last of een lust?
Hoe komt u aan goede personeelsleden en hoe weet u deze blijvend aan u te binden? Richard van Oort van JANZ kennis & advies neemt u graag mee in het belang van een goed personeelsbeleid. Naast zijn voorbeelden is het een interactief programma en is er gelegenheid om met inbreng van uw eigen praktijkvoorbeelden te discussiëren over oplossingen en mogelijkheden om goed personeel voor het bedrijf te krijgen én te behouden.

SOMA-College & Bedrijfsopleidingen
Onze jaarlijkse ledenbijeenkomst wordt dit jaar gehouden op het SOMA-college. Hier worden jaarlijks enkele tientallen jonge mensen opgeleid tot machinist, uitvoerder en veel meer. De ervaring is dat deze zeer praktisch opgeleide medewerkers in de cumelasector hoog gewaardeerd worden. Van Sytze Kloosterman, accountmanager bij SOMA Bedrijfsopleidingen, en zijn collega’s, krijgen we een rondleiding langs praktijklessen. We krijgen te zien hoe dat opleiden gaat in samenwerking met u als ondernemer en met CUMELA Nederland. Zij zullen ook vertellen welke mogelijkheden er zijn om uw huidige personeel bij te scholen in een een keur aan vakopleidingen.

Wat doet het sectiebestuur Grondverzet & Cultuurtechniek voor u?
Tien van uw collega’s vormen samen het sectiebestuur Grondverzet & Cultuurtechniek. Samen bepalen zij namens u welke onderwerpen prioriteit krijgen bij CUMELA Nederland. Zij zetten zich persoonlijk in met hun specifieke vakkennis, hun netwerk en ervaring voor krachtige belangenbehartiging. Tijdens de bijeenkomst zullen zij zich per dossier verantwoorden en horen zij graag van u wat u daarvan vindt.

Afscheid Jan van der Leij
Ruim 10 jaar werkte Jan van der Leij als beleidsmedewerker GWW en ondersteunde hij het sectiebestuur GC als secretaris. Menig CUMELA-lid kreeg in al die jaren van Jan ook persoonlijk advies over uiteenlopende zaken. Inmiddels geniet Jan van zijn pensioen. Het bestuur wil hem bedanken voor zijn inspanningen en u de gelegenheid geven hem hiervoor persoonlijk de hand te schudden.

Het programma
15:00 uur: Ontvangst
15:30 uur: Rondleiding SOMA-college praktijkopleidingen & -bedrijfsopleidingen
16:45 uur: Pauze
17:15 uur: Ledenvergadering (toelichting activiteiten per dossier)
18:15 uur: “Personeel een last of een lust” door Richard van Oort
19:00 uur: Buffet-diner
20:30 uur: Afsluiting

Aanmelden
De bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor leden van CUMELA Nederland. Ondernemers, bedrijfsleiders en eventueel hun opvolgers van lidbedrijven zijn van harte welkom. Middels de aanmeldknop aan de rechterzijde van deze pagina (zichtbaar wanneer u bent ingelogd), kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst.

Auteur: Nico Willemsen