Jongeren-Zomereditie 2019: Filmen met je smartphone

Datum: 15 juni 2019 13:00 uur t/m 20:00 uur
Locatie: Loonbedrijf Van Dun, Meerweg 49-51
Plaats: RUTTEN
Prijs: 85.00
Leer een professionele vlog te maken, monteren en verspreiden. En dat allemaal binnen een paar uur met je eigen smartphone. Kom naar de Jongeren-Zomereditie op 15 juni in Rutten!

Een tof filmpje van je bedrijf, een vlog van mooi werk of beelden van een opgeleverd project scoren op internet. Maar hoe maak je zo’n filmpje zonder een dure productiemaatschappij in te huren? Het jongerenbestuur biedt een “filmische” masterclass onder leiding van Anne Marie Hazenberg (New Media Brains) aan. Met haar handige tips en tricks ben je in no-time een professionele cameraman en presentator van je eigen werkzaamheden!

Jongerenvoorzitter Herbert van Regteren ging zelf alvast aan de slag. Bekijk hier het flitsende resultaat.

We gaan aan de slag met:

  • Filmtechniek met een smartphone. Leer met een vaste hand te filmen en gebruik te maken van mooie effecten. Mooi woord voor galgje: selfiestickacrobatiek :)
  • Script maken. Door van te voren een plan te maken leg je snel en goed de juiste shots vast.
  • Montage van videobeelden met een handige app. Maak een vloeiende film van je losse shots, met mooie overgangen, special effects en achtergrondmuziek.
  • Likes scoren! Zorgen voor een groot bereik. Post je film op het juiste platform, op de juiste tijd en met de juiste omschrijving.

Wie wil dat nou niet….
De mooiste filmpjes delen we via de media van CUMELA Nederland!

De gastheer, Loonbedrijf Van Dun B.V. werkt vanuit Rutten, Espel (Flevoland) en Blokzijl (Overijssel). Naast loonwerk zijn zij o.a. ook werkzaam in de akkerbouw, bollenteelt, grondverzet en cultuurtechniek. Kijk ook op de website: http://www.loonbedrijf-vandun.nl/

Save the date: zaterdagmiddag 15 juni, vanaf 13.00 uur
Meld je aan met de aanmeldknop (zichtbaar na inloggen). Het volledige programma vind je als download op deze pagina.

Wij nodigen alle jonge ondernemers en/of leidinggevenden (18 t/m 35 jaar) graag uit om met elkaar te leren, lachen en gezamenlijk eten.

Herbert van Regteren, voorzitter Jongerenbestuur
Gerwin Otten, coordinator Jongerendagen

Auteur: Gerwin Otten