Inspiratiedagen 2020 - 'Pak je rust'

Datum: 8 januari 2020 10:30 uur t/m 9 januari 2020 15:30 uur
Locatie: Hotel Abdij Rolduc
Plaats: Heyendallaan 82, 6464 EP KERKRADE
Turbulente tijden? Kom dan vooral naar de Inspiratiedagen 2020! Dit jaar op een bijzondere locatie waar de sfeer het thema uitstraalt. Na de thema's Lef en trots (Inspiratiedagen 2018) en Toon je kracht! (2019) gaan we in 2020 een heel andere kant op. Het thema van de Inspiratiedagen 2020 is 'Pak je rust!'

Wat zijn de Cumela Inspiratiedagen? 
Je ontmoet hier je collega’s, uit alle windstreken. Je raakt geïnspireerd door workshops, sprekers en activiteiten. Je ontspant en gaat met energie weer naar huis. Benieuwd naar de Cumela Inspiratiedagen? Bekijk hier de aftermovie van de Inspiratiedagen 2019 in Egmond aan Zee.

Het programma 
Klik hier voor het complete programma

Kom je ook?
Meld je aan voor de Inspiratiedagen 2020 via de aanmeldknop op deze pagina (zichtbaar in de rechterkolom na inloggen). In het aanmeldproces geef je aan of je één of beide dagen deelneemt. Kom niet alleen, want we organiseren meerdere activiteiten tegelijk. Neem dus je partner en bedrijfsopvolger(s) mee, dan kunt je jouw gezelschap mooi verdelen over de activiteiten. Deelname aan dit mooie evenement is kosteloos.

Een rustgevende locatie
We gaan naar de Limburgse heuvels rond Kerkrade. De locatie is Abdij Hotel Rolduc, het grootste abdijcomplex in de Benelux. De abdij heeft een geschiedenis van meer dan 900 jaar en staat op de UNESCO-lijst van 100 belangrijkste monumenten van ons land. In Rolduc zijn onder andere een Hotel en Conferentieoord, de Kloosterbrasserie de Kanunnik en een kloosterbrouwerij gevestigd. Bekijk een korte impressie in de video hieronder en bekijk meer foto's in de fotogalerij op de website van Rolduc. Meer informatie over de kamers en hoe je deze reserveert leest je hier

Kom je beide dagen?
Vergeet dan niet een hotelkamer te reserveren bij Hotel Adij Rolduc. Dat kan tegen de volgende tarieven (prijzen zijn inclusief logies + ontbijt en exclusief verblijfsbelasting van €2,30 per persoon per nacht): 

  • Economy kamer met 2 personen met gedeelde douche op de gang: €65 per kamer per nacht
  • Economy kamer met 1 persoon met gedeelde douche op de gang: €45 per kamer per nacht
  • Comfort kamer met 2 personen met eigen douche: €99 per kamer per nacht
  • Comfort kamer met 1 persoon met eigen douche: €79 per kamer per nacht

Maak er een mooie midweek van!
Wist je dat je ook meerdere nachten kunt reserveren voor hetzelfde tarief? Veel deelnemers kiezen ervoor om de dag ervoor al aan te komen en als je er toch bent, plak er dan gewoon nog een paar dagen achteraan. Meer informatie over de kamers vind je in de download 'Hotelkamers in Hotel Abdij Rolduc'.  Maak er een mooie midweek Limburg van! Alvast een beetje genieten van de locatie? Bekijk de sfeerimpressie van Abdij Hotel Rolduc hier onder:

Promo : Abdij Rolduc Verrassend Veelzijdig !

Auteur: Theo Felten