Inspiratiedagen 2020 - 'Pak je rust'

Datum: 8 januari 2020 10:30 uur t/m 9 januari 2020 15:30 uur
Locatie: Hotel Abdij Rolduc
Plaats: Heyendallaan 82, 6464 EP KERKRADE
Turbulente tijden? Kom dan vooral naar de Inspiratiedagen 2020! Dit jaar op een bijzondere locatie die qua sfeer al de helft van het thema uitstraalt.

Na de thema's Lef en trots (Inspiratiedagen 2018) en Toon je kracht! (2019) gaan we in 2020 een heel andere kant op. Het thema van de Inspiratiedagen 2020 is 'Pak je rust!'

Wat zijn de Cumela Inspiratiedagen? 
U ontmoet hier uw collega’s, uit alle windstreken. U raakt geïnspireerd door workshops, sprekers en activiteiten. U ontspant en gaat met energie weer naar huis. Benieuwd naar de Cumela Inspiratiedagen? Bekijk hier de aftermovie van de Inspiratiedagen 2019 in Egmond aan Zee.

Het programma
Daar werken we hard aan. Via Grondig, de nieuwsbrief en de website houden we u op de hoogte.
Update 8 november: in ieder geval staat vast dat er een workshop 'Rust in leiderschap' komt, dat er een 'Spoedcursus Geluk' te volgen is en dat er een spreker is wiens verhaal je niet snel zult vergeten. Wie is deze ondernemer? Zijn verhaal: 'Van lijden naar leiden'.  
Meer updates volgen snel!

Een rustgevende locatie
We hebben een locatie en regio gevonden die rust uitstraalt. We gaan naar de Limburgse heuvels rond Kerkrade. De locatie is Abdij Hotel Rolduc, het grootste abdijcomplex in de Benelux. De abdij heeft een geschiedenis van meer dan 900 jaar en staat op de UNESCO-lijst van 100 belangrijkste monumenten van ons land. In Rolduc zijn onder andere een Hotel en Conferentieoord, de Kloosterbrasserie de Kanunnik en een kloosterbrouwerij gevestigd. Bekijk een korte impressie in de video hieronder en bekijk meer foto's in de fotogalerij op de website van Rolduc. Meer informatie over de kamers en hoe u deze reserveert leest u hier

Komt u ook?
Meld u aan voor de Inspiratiedagen 2020 via de aanmeldknop op deze pagina (zichtbaar na inloggen). In het aanmeldproces geeft u aan of u één of beide dagen deelneemt. Kom niet alleen, want we organiseren meerdere activiteiten tegelijk. Neem dus uw partner en bedrijfsopvolger(s) mee, dan kunt u uw gezelschap mooi verdelen over de acticiteiten.

Deelname aan dit mooie evenement is kosteloos.

Komt u beide dagen?
Vergeet dan niet uw hotelkamer te reserveren bij Hotel Adij Rolduc. Dat kan tegen de volgende tarieven (Prijzen zijn inclusief logies + ontbijt en exclusief verblijfsbelasting van €2,30 per persoon per nacht): 

  • Economy kamer met 2 personen met gedeelde douche op de gang: €65 per kamer per nacht
  • Economy kamer met 1 persoon met gedeelde douche op de gang: €45 per kamer per nacht
  • Comfort kamer met 2 personen met eigen douche: €99 per kamer per nacht
  • Comfort kamer met 1 persoon met eigen douche: €79 per kamer per nacht

Maak er een mooie midweek van!
Wist u dat ook meerdere nachten kunt reserveren voor hetzelfde tarief? Veel deelnemers kiezen ervoor om de dag ervoor al aan te komen. En als u er toch bent, plak er gewoon nog een paar dagen achteraan. Meer informatie over de kamers vindt u in de download 'Hotelkamers in Hotel Abdij Rolduc'.Maak er een mooie midweek Limburg van!

Alvast een beetje genieten van de locatie? Bekijk de sfeerimpressie van Abdij Hotel Rolduc hier onder:

Promo : Abdij Rolduc Verrassend Veelzijdig !

Auteur: Theo Felten