Informatie avond (land)bouwverkeer Geijsteren

Datum: 7 februari 2017 20:00 uur t/m 22:30 uur
Locatie: Fa. Jakobs, Heikampweg 3
Plaats: Geijsteren
Prijs: 5.00
Twee informatiebijeenkomsten over (land)bouwverkeer. Over zowel agrarisch materieel als bouwverkeer. Verzorgd door Ben van Wylick, surveillant bij Politie Limburg. Voor u als ondernemer, maar ook voor uw medewerkers!

Politie en handhaving
De handhaving door de politie wordt de laatste tijd intensiever. Goed om daarom de kennis op te frissen. Hoe zit het ook alweer met breedtes, lengtes, verlichting, uitstekende delen, afdekken van lading, enzovoort. Hoe zit het met de breedteontheffing en de uitzonderingen daarop (bijvoorbeeld rijden in de spitsuren)? 

Bedrijfsbezoek
De bijeenkomsten vinden plaats op een cumelabedrijf. Tijdens de rondleiding brengen we de theorie en praktijk rond de veiligheid van (land)bouwverkeer bij elkaar.

Er valt wat te kiezen!
We organiseren twee avonden (met hetzelfde programma): Met de aanmeldknop op deze pagina geeft u zich op voor de bijeenkomst van 7 februari bij Fa. Jakobs in Geijsteren. 
We verzoeken u vriendelijk om u uiterlijk een week van tevoren aan te melden.

Gaat u liever naar de bijeenkomst op 14 februari bij Hoedemakers BV in Ulestraten? Dan klikt u hier.

Eigen bijdrage
U kunt zich aanmelden met de knop rechtsboven in uw scherm (zichtbaar na inloggen). Neemt u uw medewerkers mee? Voeg deze dan toe in het aanmeldscherm via de knop 'Nog een deelnemer toevoegen'.  Houd rekening met een eigen bijdrage van € 5,00 per persoon.

Auteur: Theo Felten