Damesdag Limburg - Focus op wat werkt!

Datum: 19 maart 2019 12:30 uur t/m 20:00 uur
Locatie: Frank's Farm, Hollander 5
Plaats: HEYTHUYSEN
Prijs: 39.50
Ga mee naar Boer Frank en zijn geitenhouderij, bekend van het tv-programma “Boer zoekt Vrouw”. Leer hoe je je concentreert op wat wél werkt. Liza Simons, agrarisch coach, verzorgt een workshop over deze andere aanpak: Focus op wat werkt! Partner/vrouw op een cumelabedrijf (wel of niet meewerkend)? Kom dinsdag 19 maart naar Damesdag Limburg!

Het thema van deze dag is: “Focus op wat werkt!”

Bezoek geitenhouderij 
In het eerste deel van de middag worden we met koffie/thee ontvangen op de geitenhouderij van Boer Frank (Frank’s Farm). Vervolgens krijgen we een rondleiding op deze authentieke en innovatieve geitenhouderij. Op Frank's Farm worden ca 2.900 geiten gehouden voor de productie van geitenmelk. Frank is trots op wat hij doet en deelt deze passie voor het boerenleven graag. We genieten van een proeverij van meerdere geitenproducten: verse rauwe geitenmelk, 3 soorten geitenkaas en een geitenlamsvleesbitterbal. Tenslotte nemen we een kijkje in het winkeltje, Frank's farm Favorites.

Een andere aanpak
Het tweede deel van de middag leert Liza Simons, Agrarisch Coach hoe je concentreert op een andere aanpak met als thema: Focus op wat werkt! Het thema komt voort uit de regels en eisen die momenteel op het bedrijf afkomen en doorwerken in de privésfeer. Ook in het dagelijks leven kun je vaak  tegen dezelfde ergernissen of energievreters aanlopen. Liggen deze energievreters wel binnen jouw bereik? Kun jij er wat aan doen dat bijv. de wetgeving of planning steeds wijzigt? Er zijn grenzen aan wat je kunt beïnvloeden. Soms zou je willen dat je de wereld om je heen kon veranderen. Alles zo aanpakken dat het past bij hoe jij het liefste werkt.

Als je wilt veranderen of efficiënter wilt werken is het zinvol om stil te staan bij de dingen die je zelf kunt aanpakken. Hiervoor maken we onderscheid tussen invloed en betrokkenheid. Wanneer je verantwoordelijkheid neemt voor iets waar je geen invloed op kunt uitoefenen, dan voer je een zinloze strijd. Als je leert wat je wel en wat je niet kan beïnvloeden kan dat veel rust bieden.

Bekijk jouw aanpak eens vanuit een ander perspectief. Met de workshop krijg je het gevoel meer grip te hebben op jouw werk en kun je loslaten wat niet van jou is.

Het programma voor deze middag/avond is:
12.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
12.45 uur: Welkom door Irma Gottenbos
13.00 uur: Excursie: Presentatie, Rondleiding & Proeverij bij Geitenhouderij van Frank’s Farm in Heythuysen
15.30 uur: Vertrek naar Restaurant Busjop
16.00 uur: Spreker Liza Simons, Agrarisch coach
18.00 uur: Diner
20.00 uur: Einde

Voor wie is deze uitnodiging? 
Voor alle vrouwen op een cumelabedrijf, wel of niet meewerkend!
Alle bovenstaande details (programma, locatie, kosten) vind je in de download op deze pagina. Wil jij erbij zijn en met cumeladames ervaringen uit wisselen? Geef je dan voor 5 maart op!

Auteur: Irma Gottenbos