Contactdag Zuid-Holland 2020 – Een goed gesprek!

Datum: 7 maart 2020 15:00 uur t/m 20:30 uur
Locatie: ELM Bouwmachines, Transportweg 10
Plaats: Waddinxveen
IJzerliefhebbers, gezelligheidszoekers, netwerkers, (agrarisch) loonwerkers, opvolgers, grondverzetters, debatteerders, partners en borrelaars: wees allen welkom op de Contactdag Zuid-Holland!

Kom zaterdag 7 maart voor een enerverende en gezellige middag en avond naar ELM Bouwmachines in Waddinxveen!

Algemene Ledenvergadering Zuid-Holland
Op deze Contactdag steken we de Algemene Ledenvergadering in een nieuw jasje. Geen saaie presentaties! Met ‘ronde tafelgesprekken’ gaan de bestuurders met je in gesprek over scholing, sectorpromotie, (land)bouwverkeer en ‘machines van de toekomst’. Zij bespreken de door hen uitgevoerde projecten en behaalde resultaten in 2019. Kortom, écht in gesprek over wat jou bezighoudt in onze sector en provincie.

10.000 vierkante meter vol met ijzer te zien bij ELM Bouwmachines!
ELM is opgericht in de jaren '30 en is inmiddels al bijna 90 jaar actief als leverancier van machines voor industrie, gemeentes, land- & tuinbouw. Voor Zuid-West Nederland is ELM dealer van Doosan grondverzetmachines.

In Waddinxveen heeft ELM een complex van 10.000 vierkante meter met ruim 3000 vierkante meter aan werkplaats, een eigen spuiterij met 2 ruime spuitcabines en een compleet ingerichte constructieafdeling waar in eigen beheer machines ontwikkeld en gefabriceerd worden. Kortom, er is genoeg te zien! Klik hier voor een virtueel voorproefje. Wist je dat directeur Sander de Regt in het bestuur zit van Actiegroep ‘Grond in Verzet’?

Zoals gezegd is aan iedereen gedacht tijdens deze Contactdag.
Als de ijzerliefhebbers zich vermaken tijdens de rondleiding bij ELM is er voor de dames onder ons een creatieve workshop georganiseerd. Deze vindt plaats in een vergaderruimte van ELM.

De inloop is vanaf 15:00 uur, we beginnen om 15:30 uur
Na een uitgebreide kennismaking met ELM vindt de ledenvergadering Zuid-Holland plaats. Om 19:00 uur eten we een hapje, kun je uitgebreid bijpraten met collega’s en om 20:30 uur sluiten we het af.
Wij hebben er zin in! Jij toch ook? Neem je opvolger(s) en partner mee en meld je direct aan via de aanmeldknop.

Namens het afdelingsbestuur Zuid-Holland, graag tot 7 maart a.s.!

Auteur: Kim van der Gaag