Contactdag Friesland 2020 - Politiek en praktijk

Datum: 6 maart 2020 16:00 uur t/m 21:00 uur
Locatie: Ufkes Greentec, Kelvinlaan 80, 9207 JB
Plaats: Drachten
Wat doet de Friese politiek voor de cumelasector? Gedeputeerde Sander de Rouwe deelt zijn visie met je. Hoe heeft Jippe Ufkes, directeur van Ufkes Greentec BV, zich de laatste jaren ontwikkeld? Jippe laat het je zien in zijn moderne productiehallen. Kom je 6 maart naar Drachten?

Dit jaar zijn we te gast bij Ufkes Greentec BV. Ufkes maakt houtversnipperaars, stobbenfrezen en boomzagen voor het onderhouden en rooien van bomen. Wereldwijd wordt de markt bediend. Het hele proces, van idee en ontwerp tot eindproduct, gebeurt binnen het bedrijf. Er kan snel geschakeld worden om optimaal aan de wensen van de klant te voldoen. Het enthousiaste team van Ufkes Greentec BV zorgt niet alleen voor de verkoop en productie, maar ook voor service en onderhoud van machines.

Jippe Ufkes treedt op als gastheer. Uiteraard verzorgen Jippe en zijn medewerkers een rondleiding. Bekijk met eigen ogen hoe Ufkes Greentec BV zich tot een modern bedrijf heeft ontwikkeld. Meer informatie over Ufkes vind je op de website www.ufkes.net

Gedeputeerde Sander de Rouwe komt als spreker
Sander de Rouwe heeft als politicus al behoorlijk carrière gemaakt. Vanuit zijn periode als lid van de Tweede Kamer heeft Sander de Rouwe zich altijd ingezet voor Friesland. Als gedeputeerde van Friesland heeft Sander de Rouwe nu onder andere de portefeuilles Economie en Financiën onder zijn hoede. Portefeuilles waar de cumelasector veel mee van doen heeft. Met De Rouwe gaan we interactief het gesprek aan waarbij het aanbestedingsbeleid, arbeidsmarktbeleid, stikstofbeleid en de stimulering van de lokale MKB voorbij zullen komen.

Van harte welkom vanaf 16:00 uur!
We beginnen om 16:30 uur met de Algemene Ledenvergadering. Tijdens de ALV informeert het bestuur je over diverse dossiers en actualiteiten uit de sector en ontwikkelingen in de regio. Het programma voor de Contactdag vind je op deze pagina als download.

Programma:
16:00 uur: Inloop en ontvangst bij Ufkes Greentec BV
16:30 uur: Algemene Ledenvergadering Friesland
17:00 uur: Spreker gedeputeerde Sander de Rouwe
18:00 uur: Rondleiding Ufkes Greentec BV
18:45 uur: Buffet
21:00 uur: Afsluiting

Je meldt je eenvoudig aan met de aanmeldknop (zichtbaar na inloggen)
We ontvangen je aanmelding graag voor 2 maart a.s. en ontmoeten jou, je partner en/of bedrijfsopvolger(s) graag! Namens het afdelingsbestuur Friesland, graag tot ziens op vrijdag 6 maart!

Auteur: Simon Broekstra