Geef (land)bouwverkeer een plaats op de weg in het Westland!

5 februari 2019
Op uitnodiging van gemeente Westland zit CUMELA Nederland aan tafel over (land)bouwverkeersroutes. Samen met adviseur RoyalHasKoning en Provincie Zuid-Holland tekenen wij een ontheffingenkaart in voor breed (land)bouwverkeer in deze regio.

Wij zijn blij dat de gemeente onze expertise en input vraagt. Dit biedt de mogelijkheid om het onderwerp breder te trekken en het ook te hebben over de doorgaande (land)bouwroutes. Dit biedt ons ook de kans om in gesprek te gaan met Provincie Zuid-Holland over het gebruik van de provinciale wegen als onze voertuigen geregistreerd zijn en 40 km/u is toegestaan.

Wilt u mee bepalen waar u mag blijven rijden?
Teken dan de concept ontheffingenkaart in óf geef de voor u belangrijke straten of wegnummers aan ons door! U vindt de kaart als download op deze pagina of klik hier om naar de kaart te gaan.
Als u mee wilt praten tijdens een van de werksessies meldt u dan bij onze verkeersvertegenwoordiger Dick Klok.

Wij vragen uw input, zodat we met zoveel mogelijk kennis van deze regio tot een goed vervoersplan kunnen komen. Ons streven is om dit niet alleen voor gemeente Westland voor elkaar te krijgen, maar voor het gehele gebied tussen Den Haag en Nieuwe Waterweg.

Reageren kan tot dinsdag 12 februari 
Stuur uw ingetekende kaart en reacties uiterlijk dinsdag 12 februari naar dick@dkbh.nl of kvdgaag@cumela.nl
 

 

 

Auteur: Kim van der Gaag