Trekkerbumpers steeds zichtbaarder

27 juni 2018
De afgelopen periode zijn er trekkerbumpers afgeleverd aan 50 cumelabedrijven en 2 rijscholen. Deze bumpers zijn aangemeld voor de trekkerbumper-campagne van CUMELA Nederland. Deze bedrijven krijgen € 500 subsidie op de aanschaf van een trekkerbumper. Er zijn in totaal al ruim 350 trekkerbumpers gesubsidieerd. De zichtbaarheid van trekkerbumpers op de openbare weg vordert hierdoor gestaag.

De verkoopcijfers van de verschillende fabrikanten tonen aan dat er minimaal 700 trekkerbumpers zijn verkocht is in Nederland. Hiermee tonen de ondernemers aan dat ze hun verantwoordelijkheid in verkeersveiligheid nemen.

Omdat de 500 gesubsidieerde trekkerbumpers nog niet behaald zijn gaat de trekkerbumper-campagne van CUMELA Nederland door. Het verstrekken van € 500 subsidie op de aanschaf van een trekkerbumper stopt wanneer er 500 trekkerbumpers zijn gesubsidieerd. Leden van CUMELA Nederland en rijopleiders voor het T-Rijbewijs kunnen een subsidie ontvangen voor maximaal twee trekkerbumpers per bedrijf.

Klik hier voor de voorwaarden van deze campagne. De subsidie wordt enkel verstrekt wanneer u een aantal foto’s van de afgeleverde trekkerbumpers toestuurt inclusief een kopie van de factuur als bewijs van aanschaf. Dit stuurt u naar: trekkerbumpers@cumela.nl

 

52 trekkerbumpers erbij!

Auteur: Thijs Veneklaas Slots