450 trekkerbumpers gesubsideerd

4 januari 2019
De trekkerbumper-campagne van CUMELA Nederland verloopt voortvarend. In ruim twee jaar tijd zijn vanuit het initiatief van de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra al 450 trekkerbumpers gesubsidieerd. Hiermee geeft de sector aan verkeersveiligheid serieus te nemen. Er is nog maar voor 50 trekkerbumpers subsidie beschikbaar. Dien uw aanvraag daarom snel in!
Volgens de gebruikers vergroten trekkerbumpers de zichtbaarheid van tractoren. breedteverlichting en -markering zorgen bij andere weggebruikers voor een snelle herkenning. Bovendien zorgt de trekkerbumper voor afscherming van de voorwielen van tractoren.  
 
Subsidieregeling
Omdat de 500 gesubsidieerde trekkerbumpers nog niet behaald zijn gaat de trekkerbumper-campagne van CUMELA Nederland door. Het verstrekken van 500 euro subsidie op de aanschaf van een trekkerbumper stopt wanneer er 500 trekkerbumpers zijn gesubsidieerd. Leden van CUMELA Nederland en rijopleiders voor het T-Rijbewijs kunnen een subsidie ontvangen voor maximaal twee trekkerbumpers per bedrijf.
 
Dien uw aanvraag volledig in
CUMELA hanteert de regel wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is hierbij niet mogelijk om 'een plek' te reserveren voor een subsidieaanvraag. Mocht tijdens uw aanvraag blijken dat de factuur, foto van de bumper of uw rekeningnummer ontbreekt dan wordt u aanvraag nog niet in behandeling genomen.
Auteur: Marije van Beurden