Tweede editie nieuwsbrief (land)bouwverkeer

12 november 2015
De tweede nieuwsbrief (land)bouwverkeer is uit! Met deze periodieke publicatie informeert CUMELA Nederland externe organisaties over de ontwikkelingen rond het (land)bouwverkeer. Momenteel spelen er vele zaken rond het landbouwverkeer, die niet alleen voor onze eigen sector van belang zijn.
Nieuwsbrief (land)bouwverkeer
Momenteel spelen er vele zaken rond het landbouwverkeer, die niet alleen voor onze eigen sector van belang zijn. Graag willen ook deze partijen hierover informeren via deze tweede nieuwsbrief (land)bouwverkeer.

In deze editie:
  • Snelheid naar 40 kilometer per uur
  • Even voorstellen
  • Niet-agrarisch gebruik van trekkers
  • Apk voor snelle tractoren
  • Ontwerpsuggestie voor landbouwsluis
  • Lengte combinaties van (land)bouwvoertuigen naar 18,75 meter
  • Beleidsadviseur (land)bouwverkeer
 
Aanspreekpunt
Voor wegbeheerders is het daarnaast niet altijd duidelijk welke partij op het (land)bouwverkeer is aan te spreken. Daarom wil CUMELA Nederland zich profileren als aanspreekpunt voor het (land)bouwverkeer voor externe organisaties. Bij CUMELA Nederland is veel kennis en ervaring op het gebied van landbouwverkeer aanwezig. CUMELA Nederland wil dan ook graag gespreks- en overlegpartner zijn namens het landbouwverkeer voor wegbeheerders, maar ook voor andere partijen, zoals politie, brancheorganisaties en adviesbureaus.
 
Aanmelden
De nieuwsbrief wordt verstuurd naar bij ons bekende relaties die werkzaam zijn op het gebied van verkeer en vervoer. U kunt eventueel collega’s of andere belangstellenden aanmelden door een e-mail te sturen naar info@cumela.nl. Graag met vermelding van de contactgegevens van uw organisatie en uw naam, functie, en persoonlijke e-mailadres. Als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u zich via info@cumela.nl afmelden.
 
 
Auteur: Hero Dijkema