Vacature Relatiebeheerder zakelijke markt

22 januari 2019
CUMELA Verzekeringen B.V. is onderdeel van CUMELA Assurantiebedrijven B.V., een dochterbedrijf van CUMELA Nederland. CUMELA Verzekeringen is een zakelijk verzekeringskantoor met een sterke groeiambitie. Ter uitbreiding van het huidige team zoeken we een:
Relatiebeheerder zakelijke markt
Standplaats Nijkerk/ Voor 4 of 5 dagen per week
 
Wat ga je doen?
Je beheert en adviseert een eigen groep klanten in samenwerking met een buitendienst adviseur. Je gaat actief op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden bij deze klanten. Je koopt verzekeringen bij de verzekeraars of volmachten in. Je stelt offertes op en brengt deze uit en  je verwerkt aanvragen en wijzigingen. Je beantwoordt vragen van (potentiële) klanten. Je zet commerciële acties op en voert deze ook uit. Je actualiseert klantdossiers.
 
Wat verwachten wij van jou?
Je hebt ervaring in de commerciële binnendienst van een verzekeringskantoor of een verzekeraar en je bent op zoek naar een nieuwe uitdagende werkomgeving. We verwachten dat je in het midden van het land woont. Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding, je beschikt over de diploma’s WFT Basis, WFT schade particulier en/of WFT schade zakelijk. Als je in het bezit bent van een of meerdere Assurantie-A certificaten, is dat een pré.
Je bent enthousiast en leergierig, je vindt het leuk om in teamverband te werken en je wilt een bijdrage leveren aan onze groeiambitie. Je werkt nauwgezet en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een klant- en servicegerichte houding.
 
Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende werkomgeving in een team van betrokken collega’s. De werksfeer is open en collegiaal, de organisatiecultuur is informeel, praktisch, nuchter en resultaatgericht, ten dienste van onze leden en klanten.CUMELA biedt naast een passend maandsalaris ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en vergoedingen. Thuiswerken vinden we een optie.
 
Informatie?
Wil je meer weten over deze functie en achtergronden dan kun je contact opnemen met Ralph de Hart, directeur CUMELA Verzekeringen via rdhart@cumela.nl of onder telefoonnummer 033-2474960.
 
Solliciteren?
Je schriftelijke sollicitatie (met CV) kun je richten aan:
CUMELA Verzekeringen B.V.
t.a.v. de heer R. de Hart
Postbus 1156
3860 BD NIJKERK
Of per e-mail aan rdhart@cumela.nl