Vacature (meewerkend) teamleider relatiebeheer

22 januari 2019
CUMELA Verzekeringen B.V. is onderdeel van CUMELA Assurantiebedrijven B.V., een dochterbedrijf van CUMELA Nederland. CUMELA Verzekeringen is een zakelijk verzekeringskantoor met een sterke groeiambitie. Ter uitbreiding van het huidige team zoeken we een:

(Meewerkend) teamleider relatiebeheer
Standplaats Nijkerk/ voor 4 of 5 dagen per week

Wat ga je doen?
Je geeft leiding aan een team van 7 relatiebeheerders. Als lid van het MT van CUMELA Verzekeringen lever je een bijdrage aan het realiseren van de vastgestelde doelstellingen. Daarnaast draag je bij aan een goede kwaliteit van het inventarisatie- en adviestraject. Samen met het team beheer je de gezamenlijke werkvoorraad. Je koopt verzekeringen bij de verzekeraars of volmachten in. Je fungeert als sparring partner voor collega’s bij het maken van offertes. Je zet commerciële acties op en voert deze ook uit.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt ruime ervaring als relatiebeheerder bij een verzekeringskantoor en je bent toe aan een volgende stap in je ontwikkeling. We verwachten dat je in het midden van het land woont. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, je beschikt over de diploma’s WFT Basis, WFT schade particulier, WFT schade zakelijk en WFT inkomen. Daarnaast ben je bij voorkeur in het bezit van een of meerdere Assurantie-A certificaten of je bent bereid deze certificaten te behalen.
Je bent enthousiast en leergierig, je vindt het leuk om in teamverband te werken en je bent in staat om jouw collega’s te motiveren en te inspireren in hun functionele en persoonlijke ontwikkeling. Je wilt een bijdrage leveren aan onze groeiambitie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt leiderschapskwaliteiten.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende werkomgeving in een team van betrokken collega’s. De werksfeer is open en collegiaal, de organisatiecultuur is informeel, praktisch, nuchter en resultaatgericht, ten dienste van onze leden en klanten.CUMELA biedt naast een passend maandsalaris ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en vergoedingen. Thuiswerken vinden we een optie.

Informatie?
Wil je meer weten over deze functie en achtergronden dan kun je contact opnemen met
Ralph de Hart, directeur CUMELA Verzekeringen via rdhart@cumela.nl of onder telefoonnummer 033-2474960.

Solliciteren?
Je schriftelijke sollicitatie (met CV) kun je richten aan:
CUMELA Verzekeringen B.V.
t.a.v. de heer R. de Hart
Postbus 1156 - 3860 BD NIJKERK - Of per e-mail aan rdhart@cumela.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Auteur: $$$