Vacature medewerker polis administratie

22 januari 2019
CUMELA Verzekeringen B.V. is onderdeel van CUMELA Assurantiebedrijven B.V., een dochterbedrijf van CUMELA Nederland. CUMELA Verzekeringen is een zakelijk verzekeringskantoor met een sterke groeiambitie. Ter uitbreiding van het huidige team zoeken we een:

Medewerker polis administratie
Standplaats Nijkerk / Voor 3 of 4 dagen per week

Wat ga je doen?
Je verwerkt aanvragen en wijzigingen tot polissen, je archiveert digitale documenten in klantdossiers, je verwerkt en verstuurt prolongaties en je biedt administratieve ondersteuning aan de relatiebeheerders.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt ervaring in de binnendienst van een verzekeringskantoor of een verzekeraar en je bent op zoek naar een nieuwe uitdagende werkomgeving. We verwachten dat je in het midden van het land woont. Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, kennis van MS Office, en bij voorkeur ervaring met CCS level 7. Voorts beschik je over het diploma WFT Basis; als je ook nog de diploma’s WFT schade particulier en/of WFT schade zakelijk hebt behaald, is dit een pré.
Je bent enthousiast en leergierig, je vindt het leuk om in teamverband te werken en je wilt een bijdrage leveren aan onze groeiambitie. Je werkt nauwgezet en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een klant- en servicegerichte houding.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende werkomgeving in een team van betrokken collega’s. De werksfeer is open en collegiaal, de organisatiecultuur is informeel, praktisch, nuchter en resultaatgericht, ten dienste van onze leden en klanten. CUMELA biedt naast een passend maandsalaris ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en vergoedingen.

Informatie?
Wil je meer weten over deze functie en achtergronden dan kun je contact opnemen met
Ralph de Hart, directeur CUMELA Verzekeringen via rdhart@cumela.nl of onder telefoonnummer 033-2474960.

Solliciteren?
Je schriftelijke sollicitatie (met CV) kun je richten aan:
CUMELA Verzekeringen B.V.
t.a.v. de heer R. de Hart
Postbus 1156
3860 BD NIJKERK
Of per e-mail aan rdhart@cumela.nl
 

Auteur: $$$