Vacature adviseur Milieu en Ruimtelijke Ordening

20 november 2018
CUMELA Nederland in Nijkerk is de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Een sector met ruim 3.000 ondernemingen en 30.000 medewerkers. Binnen de CUMELA-organisatie zijn 90 medewerkers werkzaam: nuchtere, praktisch ingestelde collega’s die de belangen van onze leden optimaal behartigen. Het team CUMELA Advies zoekt in het midden van het land een:

Adviseur Milieu en Ruimtelijke Ordening
(Voor 4-5 dagen per week)

Wat ga je doen?

  • Je bent breed inzetbaar op het gehele werkgebied van ruimtelijke ordening. De nadruk ligt op advisering over inhoud en proces rond omgevingsvergunningen (Wabo) en begeleiding van planologisch-juridische procedures bij afwijkingen. Een integrale blik en integraal kunnen werken zijn voor de werkzaamheden essentiële eigenschappen.
  • Je geeft voorlichting aan leden van CUMELA Nederland, bijvoorbeeld door het verzorgen van presentaties en het schrijven van artikelen voor de website en het vakblad.
  • Je ondersteunt jouw teamgenoten met je expertise.

Wat verwachten wij van jou?
  • Je woont in het midden van het land.
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met de cumelasector en/of de agrarische sector. Natuurlijk heb je een passende opleiding (hbo/wo) afgerond en je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring in soortgelijke functies. Je weet daardoor hoe je ondernemers het beste kunt ondersteunen bij hun planologische vraagstukken.
  • Je beschikt over de volgende competenties: gedreven, pragmatisch, cijfervaardig, flexibel, zelfstandig, verantwoordelijk en leergierig. Je beschikt bovendien over goede communicatieve vaardigheden en een klant- en servicegerichte houding.
  • Je bent marktgericht en ziet kansen waar anderen die niet zien. Je weet dat bovendien te vertalen naar concrete omzetdoelstellingen.

Wat bieden wij
Wij bieden je een interessante werkplek in een team van betrokken collega’s dat de sector-belangen uitstekend voor ogen heeft. De werksfeer is open en collegiaal, de organisatiecultuur is informeel, praktisch, nuchter en resultaatgericht, ten dienste van onze leden.
 
CUMELA biedt naast een passend maandsalaris ook uitstekende arbeidsvoorwaarden en vergoedingen. Thuiswerken vinden we een optie en een bedrijfsauto hoort tot de mogelijkheden.
 
Meer informatie?
Sander van Meer, teamleider van het team CUMELA Advies kan je via svmeer@cumela.nl of 033 247 49 00 meer informatie geven over de functie en achtergronden.
 
Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure voor deze vacature.