cumelapand met spandoek

Algemene ledenvergadering

Vanwege het coronavirus hebben we onze Algemene Ledenvergadering (ALV) en de feestelijkheden rondom de opening van het ‘Nieuwe Cumela’ eerder uitgesteld. Inmiddels is duidelijk dat we elkaar voorlopig nog niet mogen ontmoeten. Daarom organiseren we voor het eerst een digitale ALV. Ben jij erbij? Noteer onderstaande datum en tijd in je agenda en meld je aan via de aanmeldknop op deze pagina.

Hoe werkt een digitale ALV?
We organiseren de vergadering in de vorm van een webinar, oftewel een videovergadering. Iedereen die zich aanmeldt kan via een computer, tablet of telefoon vanuit zijn of haar eigen huis of kantoor meekijken én deelnemen aan de ALV. Door middel van een chat kunnen er vragen gesteld worden en kan er gestemd worden om de besluitvorming vast te stellen. Inloggen kan vanaf 19.15 uur en om 19.30 uur start de vergadering. Zorg dus dat je op tijd ingelogd bent, koffie gehaald hebt en klaar zit om te starten. 

Meld je vooraf aan!
Je kunt alleen deelnemen aan de ALV als je je vooraf hebt aangemeld! Via de aanmeldknop op deze pagina kun je dit direct doen. Doe dit alsjeblieft zo snel mogelijk, zodat we weten op hoeveel leden we kunnen rekenen en we je de juiste aanmeldinformatie kunnen toesturen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en twee dagen voorafgaand aan de vergadering ontvang je een mail met een link en de inloginstructies.

Eén unieke inlogcode per lid-bedrijf
Per lid-bedrijf wordt één unieke inlogcode verstrekt. Wil je met meerdere mensen kijken? Dan kun je op één apparaat inloggen om de ALV samen te volgen. Lukt dit niet of niet op gepaste afstand (voor mensen uit verschillende huishoudens)? Kies dan een stemgerechtigde die de ALV live volgt en laat de andere teamleden de opname van de vergadering op een later moment terugkijken. 

Vergaderagenda
Tijdens de vergadering komen de onderstaande punten aan bod. De bijbehorende documentatie is door leden (achter de inlog) te bekijken via www.cumela.nl/over-cumela/algemene-ledenvergadering
 

  1. Korte presentatie van de belangrijkste activiteiten in 2019
  2. Notulen Landelijke Algemene Ledenvergadering 2019
  3. Presentatie jaarrekening 2019 Cumela Nederland
  4. Presentatie jaarrekening 2019 Cumela Advies
  5. Presentatie jaarrekening 2019 Cumela Communicatie
  6. Begroting 2020 Cumela Nederland
  7. Contributie 2020
  8. Modernisering statuten 2021

Heb je voorafgaand aan de ALV al vragen, ideeën of aandachtspunten die aan bod mogen komen? Laat het weten via [email protected] of bel 033 247 49 99.

Het zal wennen zijn een digitale ALV en we zijn benieuwd hoe het werkt, maar we kijken er ook naar uit om op deze manier toch zoveel mogelijk leden te betrekken bij onze organisatie. Doe je ook mee? Meld je aan en dan 'zien' we je graag online op 27 mei. 

Met vriendelijke groet,

Janneke Wijnia-Lemstra
algemeen directeur