Nieuwe cursus Veilig bestrijden van de eikenprocessierups

17 juli 2019
De nieuwe cursus 'Veilig bestrijden van de eikenprocessierups' geeft antwoord op de vraag naar een aantoonbare training rondom de bestrijding van de eikenprocessierups. Een onderwerp wat de laatste weken veelvuldig de media haalde en waarvoor collega Nico Willemsen in het nieuws is geweest om de problemen aan te kaarten rondom het afvoeren van afval na het bestrijden van de rups.

Wilt u volgend jaar goed geïnformeerd en aantoonbaar getraind uw werk in de bestrijding van deze rups aangaan? Schrijf u dan dit najaar alvast in voor een training. Op 29 augustus 2019 staat de eerste training ingepland. Een cursus die opgezet is in samenwerking met een collega opleider en nu online staat.   

Na het volgen van deze training en succesvol afsluiten van de toetsen is de deelnemer gecertificeerd voor het veilig bestrijden van de eikenprocessierups. U weet dan ook zaken goed te herkennen en hoe te handelen in voorkomende gevallen. 

Meer informatie

Mocht u aanvullende vragen of opmerkingen hebben over het aanwenden van mest dan kunt u contact opnemen met de Ondernemerslijn van CUMELA Nederland. E-mail: ondernemerslijn@cumela.nl of bel: 033 247 49 99.

Auteur: Ira van Dijk