Gratis workshop Vlammen zonder afbranden

6 december 2018
Deadlines, tijdgebrek, stress…. We lopen er allemaal wel eens tegenaan. Het zijn niet alleen de zaken om ons heen die stress veroorzaken, stress zit vooral in onszelf. Stress kan ons helpen optimaal te presteren. Maar als de stress aanhoudt, dan is het een aanslag op ons lichaam. Schade die blijvend kan zijn. Hoe voorkom je dat? Dat leert u tijdens de in company workshop ‘Vlammen zonder afbranden’. De komende maanden gratis voor cumelabedrijven die vallen onder de Collandregeling.

Tijdens deze workshop staat u samen met uw medewerkers stil bij die zaken die voor u en voor hen persoonlijk van belang zijn: hoe blijf ik in balans, lichamelijk en mentaal; waar krijg ik energie van en wat vreet bij mij juist energie; hoe kan ik daar op sturen, op het werk en thuis? Aan het eind van de workshop gaat u naar huis met handvatten en tips om hier ook echt iets mee te doen. Voor uzelf of om met elkaar op het bedrijf of thuis te bespreken.

Indien u zich nu aanmeldt voor deze workshop met een duur van ca. 2,5 uur is dit gratis (normaal € 475,00) voor cumelabedrijven die onder de Collandregeling vallen. De enige voorwaarde is dat de workshop in de maanden December 2018 of Januari, Februari 2019 bij u op het bedrijf georganiseerd moet worden.

Aanmelden kan tot 31 december 2018 via tel: 085 044 07 00 (optie 1) of een mail te sturen aan info@stigas.nl met uw gegevens en het verzoek om een afspraak te maken voor de workshop Vlammen zonder afbranden.

Auteur: Ira van Dijk
Bron: Stigas