Samen Bewust Veilig

1 maart 2019
Veilig en gezond werken in de bouw- en installatiebranche heeft topprioriteit! Alle dagen van het jaar is veiligheid belangrijk, maar één dag staan we er extra bij stil. Dit jaar doet CUMELA Nederland mee aan de derde editie van deze Bewust Veilig Dag op 20 maart a.s. Doet u ook mee?

We moeten werknemers bewust maken van de complexiteit van hun werkomgeving en de daarbij horende risico’s, zodat zij zich aan de voorschriften houden. Werkgevers zijn verantwoordelijk voor een open cultuur, waarin het normaal is om incidenten te melden, onveilige situaties bespreekbaar te maken en samen te zoeken naar goede oplossingen. En een opdrachtgever moet het mogelijk maken dat de aannemer die het werk uitvoert dat op een veilige en gezonde manier kan doen.

CUMELA Nederland werkt in dit initiatief samen met Aannemersfederatie Nederland, Bouwend Nederland, OnderhoudNL & Techniek Nederland. We hebben namelijk een doel: iedereen aan het einde van de dag weer gezond naar huis. Dat wilt u toch ook? Doe ook mee en meld u aan op www.bewustveilig.com

Auteur: Ira van Dijk