Vloggers gezocht

1 augustus 2019
Hoe gaat de volgende vlog eruitzien? We hopen namelijk dat het niet bij deze ene vlog van de Cumela Jongeren blijft, maar dat er meer gaan volgen. Zet het bedrijf, het werk, de machine of jezelf voor de camera en begin met filmen. Nog geen platform? Leuke en inspireerde vlogs plaatsen we op de sociale media van Cumela. Samen kunnen we de cumelasector nog beter op de kaart zetten.

Uiteraard kunnen ook degene die niet aanwezig waren op de jongerendag, maar wel vlogs maken die andere prikkelen en inspireren, de kans grijpen om gebruik te maken van het platform dat Cumela biedt. Schroom niet en stuur ons jouw vlog via ondernemerslijn@cumela.nl.

25 nieuwe vloggers in de cumelasector
Op de jongeren zomereditie hebben 25 jonge, toekomstige, ondernemers uit onze sector deelgenomen aan de training ‘filmen met je smartphone’. In een middag kregen de aanwezige tips en adviezen waarmee ze direct aan de gang konden. Van alle filmpjes hebben we een compilatie gemaakt.

Val op bij klanten en potentiele werknemers
Of het nu gaat om een vacature of om te laten zien hoe mooi het werk is, met een vlog valt u op bij klanten en potentiele werknemers! Anne Marie Hazenberg, NewMediaBrains heeft de jongeren meegenomen door de wereld van de vlogs. Hoe maak je een mooi shot? “Probeer eens de camera licht schuin te houden’’. Zoomen, hoe doe ik dat? “Zoomen doe je met je benen, ga dichterbij staan. Gebruik niet de zoomknop”. Waar vind ik mijn doelgroep?  “Zorg ervoor dat je het bericht op het juiste medium plaatst.” Binnen een halve werkdag is door het super-intensieve programma is het de deelnemers gelukt om top-vlogs op te leveren.

Kees van Dun, familie en medewerkers Loonbedrijf Van Dun nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid.

In Grondig 7 volgt een uitgebreid artikel over filmen met de smartphone.

Jongeren Zomereditie 2019

Auteur: Gerwin Otten