Ontzorgen thema CUMELA Vrouwen VIP-dagen

1 augustus 2017
De CUMELA Vrouwen VIP-dagen, op 21 en 22 november 2017, staan in het teken van ontzorgen. Hoe neemt u obstakels van de klant, de medewerker en/of uzelf weg? What you get, is what you need! Zorg dat uw klant, uw medewerker en uzelf precies krijgen wat ze nodig hebben of behoefte aan hebben zodat u uw doelstellingen realiseert.

Het cumelabedrijf van de toekomst is wendbaar en speelt snel en doeltreffend in op vragen van klanten. Tijdens de VIP-dagen komt het thema op allerlei manieren aan bod en wordt u getraind om met minder energie meer voor elkaar te krijgen! U leert denken in kansen en niet in problemen.

U krijgt u antwoord op de volgende vragen:
•             Hoe kunt u wendbaar ontzorgen?
•             Wanneer wordt u ontzorgd?
•             Waarom kiest de klant uw bedrijf en niet een ander cumelabedrijf?
•             Waarom doet u de dingen zoals u ze doet?
•             Waarin wil de klant ontzorgd worden?
•             Hoe zorgt u ervoor dat de medewerkers de klant ontzorgen?

Locatie
Dit jaar zijn we te gast bij Landhoeve de Nieuwe Erf in Diessen (nabij Tilburg). Een sfeervolle groepsaccommodatie die we volledig tot onze beschikking hebben. U overnacht met een collega deelnemer in een eenvoudige 2-persoonskamer met losse bedden. Indien u al een kamergenoot heeft, kunt u dit bij de aanmelding aangeven. De overige deelnemers worden op locatie ingedeeld.

Save the date!
Dit jaar vinden de dagen plaats op dinsdag 21 en woensdag 22 november 2017. Noteert u deze data alvast in uw agenda? De officiële uitnodiging, met de mogelijkheid om u aan te melden volgt over enkele weken.

Auteur: Irma Gottenbos