Laatste kans aanmelden CUMELA Vrouwen VIP-dagen

1 november 2017
Inmiddels hebben al 63 vrouwen zich aangemeld voor de CUMELA Vrouwen VIP-dagen. Wilt u er ook bij zijn en ervaringen delen met de collega cumelavrouwen? U kan zich via de website nog aanmelden voor deze VIP-dagen op 21 en 22 november a.s.

De eerste dag staat het thema ontzorgen centraal. U krijgt handvaten om uzelf, de klant(en) of de medewerker(s) te ontzorgen en uzelf of uw bedrijf daarmee goed op de kaart te zetten.

De tweede dag staat in het teken van personeel en bedrijfskleding. U krijgt een presentatie te horen van de inspirerende vrouw Anna van Puijenbroek, directeur HaVeP. Zij laat zien hoe het bedrijf HaVeP in 150 jaar is geworden wat ze nu zijn, wat hun doelstellingen zijn en hun visie op het bedrijf. Hierna wordt een bezoek gebracht aan in het Textielmuseum. Hier is te zien hoe bedrijfskleding vroeger, nu en in de toekomst wordt geproduceerd. Dit museum is onlangs uitgeroepen tot het Nederlands museum van het jaar.

Aanmelden
Wacht niet te lang met uzelf aan te melden. De diverse workshops zijn bijna vol! U meldt zich snel en eenvoudig aan via het agenda-item op deze website. Aanmelden kan nog tot en met vrijdag 3 november a.s.

 

Auteur: Irma Gottenbos