Op bezoek bij collega's tijdens Inspiratiedagen

12 december 2018
Twee mooie Noord-Hollandse bedrijven zetten de bedrijfsdeuren voor u open. Kom naar de CUMELA Inspiratiedagen en maak kennis met Agrarisch Loonbedrijf M. Konijn BV en Loonbedrijf Klein Texas BV.
Kom naar de Inspiratiedagen en maak kennis met Agrarisch Loonbedrijf M. Konijn BV en Loonbedrijf Klein Texas BV.

Agrarisch Loonbedrijf M. Konijn BV in Sint Maartensvlotbrug is een typisch Noord-Hollands loonbedrijf. Naast het reguliere loonwerk is het bedrijf actief in de bloembollen. Directeur Vincent Gijtenbeek heeft de dagelijkse leiding en stuurt zo'n 40 medewerkers aan. Het werkgebied ligt voornamelijk in de Noordkop van Noord-Holland. In het voorjaar, met name bij het lelieplanten, bestrijkt het werkgebied heel Nederland, van Friesland tot Limburg en zelfs in Frankrijk. Dit betreft hoofdzakelijk klanten uit de Noordkop, die elders lelies telen.

Loonbedrijf Klein Texas BV in Sint Pancras houdt zich vooral bezig met aannemerij, groenvoorziening, landschap- en watergang onderhoud. Bij Klein Texas kunt u dan ook een aantal maaiboten bewonderen. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Klein Texas ook een grondbank en een weegbrug. De broers Bryan en Sander Bekker hebben de dagelijkse leiding. Samen met 10 medewerkers runnen zij dit cumelabedrijf met de bijzondere naam. Want waarom heet het bedrijf eigenlijk 'Klein Texas'?

Ontdek het op de Inspiratiedagen 2019!
Op de website vindt u alle informatie over de CUMELA Inspiratiedagen (ook over de overnachtingsmogelijkheden). Enthousiast geworden? Aanmelden kan snel en eenvoudig via het agenda-item op deze website.

Auteur: Theo Felten