Europarlementariër Huitema op CUMELA Inspiratiedagen

6 december 2017
Jan Huitema (1984) is melkveehouder in het Friese Makkinga én sinds 2014 Europarlementariër in Brussel voor de VVD. Als volwaardig lid van de landbouwcommissie en plaatsvervangend lid van de milieucommissie heeft Huitema een gedurfde, eigen visie op innovatieve landbouw en ondernemerschap. Hij deelt deze visie graag met u op de Inspiratiedagen 2018 en hij beantwoordt graag uw vragen.

Dankzij de inzet van het Jongerenbestuur is het gelukt om Jan Huitema aan het programma van de Inspiratiedagen toe te voegen. Huitema werd in mei 2014 met voorkeursstemmen verkozen in het Europees Parlement. Hij is volwaardig lid van de landbouwcommissie en plaatsvervangend lid in de milieucommissie. Huitema heeft een focus op innovatieve landbouw en ondernemerschap. Tot slot is hij namens de VVD woordvoerder op Europees Budget, waarbij hij graag ziet dat er betere prioriteiten worden gesteld en keuzes worden gemaakt.

Benieuwd naar de visie van Jan Huitema? We gaan met hem in gesprek! Meld u aan voor de Inspiratiedagen op 10 en 11 januari 2018!
 

Auteur: Marijke Dorresteijn