Inspiratiedagen: Mini-seminar Groei(en) in het familiebedrijf

26 november 2019
Je familiebedrijf groeit. Groei jij mee? Hoe bewaar je de rust voor jezelf, je familie en medewerkers? Een leerzame sessie die niet mag ontbreken op de Inspiratiedagen 2020 waar het thema 'Pak je rust' is.

Tijdens dit seminar vertelt Erwin Janssen het groeiverhaal van het multidisciplinair groenvoorzieningsbedrijf, de Dolmans Landscaping Group, actief op diverse locaties in Nederland en België. Als tweede generatie ondernemer realiseerde Erwin in 10 jaar (2007-2017) een groei in het bedrijf van 100 naar 900 medewerkers.  

Ook de derde generatie, Erwin’s dochter, is inmiddels werkzaam in het familiebedrijf. Hoe realiseer je deze snelle groei, ga je om met de vele veranderingen, en zorg je daarbij dat er toch voldoende rust en aandacht blijft voor jezelf, je familie en medewerkers?

Anita Van Gils, lector familiebedrijven, gaat hierover in gesprek met Erwin en bespreekt uitdagingen rondom strategie, HR-beleid en werkorganisatie.   

CUMELA Inspiratiedagen
In turbulente tijden zijn rustmomenten nog belangrijker dan normaal. Schrijf je daarom in voor de Jongeren- of Inspiratiedagen 2020, op 8 en 9 januari. Na de thema's Lef en Trots (2018) en Toon je kracht! (2019) gaan we in 2020 een heel andere kant op. Het thema is 'Pak je rust'. 

De dagen vinden plaats in het prachtige Hotel Abdij Rolduc. Op de eerste dag brengen we bezoeken aan inspirerende ondernemingen zoals de Gulpener Brouwerij. Op de tweede dag vinden er diverse workshops plaats. Juist in rust is er ruimte voor de meest briljante ideeën, die je hopelijk mede via de Inspiratiedagen worden aangereikt. 

Kort samengevat waarom je deze dagen niet mag missen:

  • je ontmoet hier collega's uit alle windstreken
  • wij bieden je passende workshops en sprekers aan
  • wij nemen je mee naar inspirerende ondernemingen, zoals Gulpener en Cerfontaine
  • wij nemen nemen je mee grot-biking 
  • je krijgt de kans om te ontspannen en met nieuwe energie naar huis te gaan

Kom je ook?

Inspiratiedagen en Jongerendagen
Wil je meer weten over deze dagen neem dan een kijkje op de inspiratiepagina. Heb je vragen, stel ze gerust aan de Ondernemerslijn via tel: 033 - 247 49 990 of per e-mail ondernemerslijn@cumela.nl.

Bekijk ook de andere verhalen over de Inspiratiedagen

Auteur: Theo Felten