Inschrijving Bedrijfsfilmfestival gesloten

4 december 2018
De inschrijving voor het Bedrijfsfilmfestival is gesloten! We hebben een mooie verzameling aan promotiemateriaal, project- en bedrijfsfilms ontvangen. Ruim voldoende om het festival en de verkiezing van Beste Bedrijfsfilm tot een succes te maken!

Niet alleen films werden ingeleverd, ook allerlei vormen van promotiemateriaal: pennen, posters, veiligheidshesjes en zelfs bouwpakketten.

We zetten de cumelasector op de kaart
Tijdens de CUMELA Inspiratiedagen krijgen de bezoekers ruim de gelegenheid om de inzendingen te bekijken; het promotiemateriaal, de projectfilms en de bedrijfsfilms. Tijdens de afsluitende middag van de Inspiratiedagen 2019 maken we bekend wie de drie genomineerden zijn voor de titel Beste Bedrijfsfilm 2019. De gasten van deze middag, de cumela-ondernemers, hun partners en medewerkers mogen als publiek de winnaar van de publieksprijs kiezen. De vakjury kent de titel Beste Bedrijfsfilm 2019 toe.

CUMELA Inspiratiedagen
De CUMELA Inspiratiedagen en de Jongerendagen vinden plaats in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Dit luxe hotel aan onze mooie kustlijn biedt alles onder één dak: mooie zalen, heerlijke maaltijden en fijne hotelkamers.

Maak gebruik van het overnachtingsarrangement voor CUMELA-leden
Het hotel biedt luxe kamers, die u voor € 100,- per kamer boekt (inclusief ontbijt en belastingen). U reserveert uw kamer snel en eenvoudig op zuiderduin.nl/cumela.

Meld u aan voor de Inspiratiedagen of de Jongerendagen
Ga meteen naar www.cumela.nl/inspiratiedagen voor actuele informatie en om u aan te melden. Graag tot ziens op 9 en 10 januari 2019!

 

Auteur: Theo Felten