Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?

21 november 2018
Rob Urgert (bekend van de televisieprogramma's De Kwis en Het Instituut) zal de afsluitende act verzorgen van de Inspiratiedagen 2019. In een humoristische voordracht getiteld 'Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?' geeft hij zijn visie op creatief denken. Bijwonen? Meld u nu aan!

Rob Urgert is niet alleen cabaretier maar ook gepromoveerd wetenschapper. Deze disciplines heeft hij samengevoegd in het boek 'Spoedcursus Humor' en in een humoristische voordracht getiteld 'Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?'

'Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?' is een komische en interactieve voordracht, maar wel eentje met een serieuze bodem. Rob geeft in een flitsend half uur zijn visie op creativiteit en innovatief denken. Hoe leer je denken buiten de gebaande paden? En: als je geen genie bent, hoe kom je er dan toch zo dicht mogelijk bij in de buurt?

U kent Rob Urgert wellicht - net als zijn compagnon Joep van Deudekom - van de populairwetenschappelijke tv-programma’s als Onder de tram, Tussen de Oren en Het Instituut met Sophie Hilbrand. Ook maken zij furore op zaterdagavond met De Kwis, het satirische weekoverzicht op Nederland 1 dat genomineerd werd voor een Nipkow-schijf.

Juryvoorzitter Bedrijfsfilmfestival
Naast deze leerzame en hilarische voordracht treedt Rob op als voorzitter van de jury van het Bedrijfsfilmfestival van CUMELA Nederland. Op donderdagmiddag 10 januari zal Rob dan ook bekend maken wie de winnaar is van de 'Beste CUMELA-Bedrijfsfilm 2019'. 

Insturen van uw bedrijfsfilm kan tot 30 november!
Doet u mee met het eerste bedrijfsfilmfestival in Nederland? Stuur uw project- of bedrijfsfilm in! In dit bericht leest u er alles over. 
Begin het nieuwe jaar goed en kom naar de Inspiratiedagen! Aanmelden doet u hier.

Auteur: Theo Felten