Bedrijfsfilmfestival op CUMELA-Inspiratiedagen

7 november 2018
Een heuse primeur op de komende CUMELA-inspiratiedagen. Wij hebben zoveel mooie inzendingen rond het thema 'Toon je kracht'! dat we het eerste Nederlandse bedrijfsfilmfestival gaan organiseren. Natuurlijk zullen we daar ook de beste bedrijfsfilm uit de cumelasector kiezen. Heeft u ook een mooie film van het bedrijf of een werk, inzenden is nog mogelijk.
Toon je kracht!

Nog niet eerder vertoond in Nederland
Met dit festival hebben we als sector meteen een Nederlandse primeur te pakken. Voor zover wij na kunnen gaan is er nog niet eerder een bedrijfsfilmfestival georganiseerd in Nederland. Reden te meer om mee te doen! Meerdere collega's gingen u al voor: we ontvingen al een serie indrukwekkende bedrijfsfilms. Nu al is dat een mooie afspiegeling van de sector. 
Op de Inspiratiedagen organiseren we eerst een preview, waarin u in verschillende zalen de inzendingen kunt bekijken. Daarna kiezen we uit een selectie van de beste films de winnaar. Een prachtige kans om uw bedrijf op de kaart te zetten!

Meer dan alleen bedrijfsfilmfestival
Maar er is meer dan dat op de inspiratiedagen. Want alles draait tijdens deze dagen om het thema Toon je Kracht. Op deze dag en in de Grondig van 14 december laten we zien hoe bedrijven zich profileren en wat je daarvan kunt leren. Het is ook nog steeds mogelijk om daarvoor materiaal in te zenden. Heeft u een ijzersterke website? Misschien heeft u wel een vlogger aan het werk of heeft u op de lokale jaarmarkt een bijzondere PR-actie georganiseerd? Heeft u (mee)gewerkt aan een project en is daar een mooie (drone)video van gemaakt?  Laat het ons weten!
Ook diverse jonge ondernemers stuurden al materiaal in. Gemaakt met de smartphone, bewerkt met een slimme app met een leuke video als resultaat. 

Zo stuurt u uw materiaal in:
Digitaal materiaal (video's, foto's, uw verhaal over een open dag of een actie op social media) of iets anders waarmee u zichzelf op de kaart heeft gezet, stuurt u - indien nodig via WeTransfer of OneDrive- naar tfelten@cumela.nl.
Fysiek materiaal (posters, brochures, flyers) stuurt u naar CUMELA Nederland, t.a.v. Theo Felten, Postbus 1156, 3860 BD Nijkerk.

Auteur: Theo Felten