Buitenwerk: Promotiemagazines voor toekomstige medewerkers

23 november 2018
Jonge medewerkers en leerlingen van AOC's vertellen in de twee nieuwe magazines Buitenwerk over het werken in de cumelasector. Doelgroep zijn de leerlingen van het VMBO (én hun ouders) die bij u op het bedrijf komen, een open dag van een AOC bezoeken of gewoon meer willen weten van onze mooie sector. Komen er leerlingen bij u op bedrijfsbezoek of geeft uw kind een spreekbeurt over uw bedrijf? Vraag een promotiepakket aan!

We hebben twee magazines en twee posters ontwikkeld.

Buitenwerk
Er zijn twee versies van het magzine Buitenwerk. In een versie komen jongeren aan het woord die studeren of werken in agrarisch loonwerk en grondverzet. In de andere versie maakt u kennis met jongens en meisjes die in het groen en in de cultuurtechniek actief zijn. Met de vele foto's en de enthousiaste verhalen krijgt de lezer een mooi beeld van het leren en werken in de cumelasector. Met dank aan de geinterviewde jongens en meisjes!

Posters: 'Niet voor binnenzitters!'
Naast de magazines zijn er twee mooie posters beschikbaar. Vraag de posters aan en hang ze op als u een open dag organiseert of een klas op bezoek krijgt. 

Promotiepakket voor kinderen
Ontvangt u een groep kinderen op uw bedrijf of houdt uw zoon of dochter binnenkort een spreekbeurt over de cumelasector? Dan heeft u met deze magazines en posters prima materiaal in huis om kinderen én hun ouders te informeren over de cumelasector.
Naast deze magazines en posters is er een video beschikbaar. Wat gebeurt er als de hele cumelasector een jaar lang op vakantie gaat? Wat zou jij daar van merken? Dat is de vraag die vier kinderen van cumela-ondernemers in de video stellen.

Materiaal bestellen bij CUMELA
Om exemplaren van de magazines, de posters en het videobestand te ontvangen stuurt u een mailtje naar de CUMELA-Ondernemerslijn. Een telefoontje kan natuurlijk ook: 033 -247 49 99.

Wat gebeurt er als iedereen in de cumelasector een jaar lang op vakantie gaat?

Auteur: Theo Felten