Webinar

Webinar: Uitgebreide seniorenregeling

Datum: 25 november 2021
Laatst bijgewerkt: 30 november 2021
Door: Chaira Klein
Met het uitkomen van een nieuwe cao weten we ook dat er een uitbreiding komt op de bestaande seniorenregeling. We praten je op 30 november graag bij over deze uitbreiding en we gaan in op de bestaande seniorenregeling. In de Groen, Grond en Infrasector kunnen werknemers vanaf 60 jaar hier gebruik van maken van de seniorenregeling. Sluit aan en praat mee over dit onderwerp.

Dit webinar organiseren wij samen met sociale partners CNV Vakmensen, FNV Agrarisch Groen en Vakvereniging Het Zwarte Corps. Tijdens dit webinar zullen we toelichten wat de seniorenregeling inhoudt en wat de gevolgen en mogelijkheden zijn in relatie tot het loon en de pensioenopbouw. Er is gelegenheid om vragen te stellen.

Voor wie is dit interessant?
Het webinar is bedoeld voor alle werkgevers en hun werknemers vanaf 58 jaar. Als werkgever kun je je ook samen met je werknemer(s) aanmelden. Werknemers krijgen een rechtstreekse uitnodiging, maar je kunt als werkgever ook dit initiatief nemen.


Wanneer is het?
Datum:            dinsdag 30 november 2021
Tijd:                 19.30 tot circa 20.15 uur

Meld je direct aan!

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en voorafgaand aan het webinar ontvang je de link. Heb je vooraf al vragen? Geef die dan door bij je aanmelding.

Ben je verhinderd op 30 november, maar wil je het webinar wel graag terugkijken? Stuur dan een mail naar [email protected] dan kunnen zij dit voor je regelen. 

Graag tot ziens op 30 november 2021.

Met vriendelijke groet,

namens de sociale partners

Sociale partners logo's