nl leert door

Voordelig leren met subsidie van de overheid

Datum: 21 september 2022
Laatst bijgewerkt: 22 september 2022
Goed nieuws! Dankzij de regeling ‘NL leert door’ mag Cumela Opleiding & Training sinds vandaag een speciaal aantal geselecteerde trainingen met een flinke subsidiekorting aanbieden. Dat betekent in de praktijk dat je vaak maar zo’n 35% van de reguliere trainingsprijs hoeft te betalen.

Vanaf 21 september kan ook iedereen die werkzaam is in de cumelasector gebruikmaken van de overheidsregeling ‘NL leert door’. Met die regeling kun je tot 31 december 2022 subsidie krijgen voor het volgen van speciaal geselecteerde trainingen

Voor wie is NL leert door?

De subsidie is er voor iedereen vanaf 18 jaar tot haar of zijn pensioen en in loondienst is of werkzaam als ZZP-er. Het maakt dus niet uit of je in loondienst bent (of op korte termijn in loondienst gaat), een flexibel contract hebt of werkzaam bent als ZZP-er. 

Waarom NL leert door?

Net zoals de overheid vindt Cumela het belangrijk dat je je kennis en vaardigheden blijft ontwikkelen. Zo versterk je jouw positie in de arbeidsmarkt en zorg je ervoor dat je duurzaam inzetbaar blijft. In je huidige baan of als je van baan wilt wisselen.

De subsidieregeling ‘NL leert door’ is één van de maatregelen die de overheid heeft genomen om mensen te stimuleren en te helpen zich te blijven ontwikkelen. Wij zijn blij dat wij daaraan kunnen bijdragen. Dankzij ons NRTO keurmerk kunnen wij jullie nu deze regeling aanbieden.

Meer informatie en opgeven