Vacature - Adviseur Zakelijke Verzekeringen regio Noord-Holland / Utrecht

Datum: 1 juli 2021
Laatst bijgewerkt: 1 juli 2021
Door: Marion Glaudemans
Cumela is de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Wij informeren, verbinden, ontzorgen en ondersteunen cumelabedrijven. We bieden onder andere een uitstekend verzekeringspakket en advies op maat. Voor ons verzekeringsbedrijf Cumela Verzekeringen zoeken wij een ambitieuze adviseur in de zakelijke markt voor de regio Noord-Holland / Utrecht. Ben jij die professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar een echte verzekeringsspecialist, een koploper die niet bang is voor concurrentie in de markt. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie, bent commercieel sterk en weet verhoudingen snel in te schatten. Je bent energiek, gedreven en spreekt de taal van de ondernemer. Een sparringpartner die klantgericht handelt en verder kijkt dan verzekeren alleen. 

Wat ga je doen?
Na een uitgebreide inwerkperiode ga je samen met een relatiebeheerder aan de slag met bestaande en nieuwe klanten in je eigen regio. Het uitgebreide Cumela netwerk is je springplank voor beheer en acquisitie. Je werkt in je regio, vanuit huis en regelmatig werk je een dagje op kantoor te Nijkerk. Je gaat bij onze klanten risico’s identificeren, adviseren en een vertaalslag maken naar verzekerings-oplossingen. Je ziet het als een uitdaging om kansen te creëren en te benutten in een dynamische markt van ondernemers in groen, grond en infra. 

Wat vragen we van jou?
- Functioneren op hbo werk- en denkniveau.
- Assurantiekennis op A-niveau en je bent WFT-proof (schade zakelijk en inkomen).
- In staat om risico’s te identificeren en daarover te adviseren.
- Een hands-on mentaliteit en servicegerichte houding.
- Minimaal 5 jaar commerciële ervaring in de verzekeringsbranche.
- Affiniteit met de groen, grond en infra-sector. 
- Woonachtig in de regio Noord-Holland - Utrecht.
- 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan in een bedrijf met ruim honderd medewerkers, waaronder de helft directe collega’s binnen het verzekeringsbedrijf zijn. De werksfeer is open en collegiaal en de organisatiecultuur is informeel. Onze kernwaarden zijn: verbonden, integer, professioneel en praktisch. Naast een leuk team bieden we je ook: 
•    Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring;
•    Uitstekende arbeidsvoorwaarden en vergoedingen;
•    Groei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
•    26 vrije dagen en 10 ATV-dagen bij een fulltime dienstverband (40 uur);
•    Flexibele werktijden en thuiswerkfaciliteiten.