smallere Holaras H 150 bezem

Smallere Holaras H150 veegmachine

Datum: 26 januari 2023
Laatst bijgewerkt: 27 januari 2023
Door: Gert Vreemann
Holaras breidt het aanbod veegmachines uit met de nieuwe H150-veegmachine, die speciaal is ontwikkeld voor compacte wielladers. Holaras voegt deze smallere maat aan de reeks toe omdat er vanuit landbouw, wegenbouw en infra vraag is naar machines met een kleinere werkbreedte.
holaras H150 veegmachine

De Holaras H150 veegmachine heeft dezelfde kenmerken als de serie bredere professionele veegmachines met werkbreedtes van 220, 250 en 270 centimeter. De H150 wordt hydraulisch aangedreven en is geschikt voor compacte wielladers. Ook deze machine is uitgerust met zwaar uitgevoerde zwenkwielen. Voor nauwkeurige bodemvolging kan de giek dertig centimeter naar boven en beneden bewegen en tot 75 graden naar voren kantelen. Ook kan de veegmachine zowel links als rechts twaalf graden pendelen. Hij weegt 440 kilo.

holaras H150 veegmachine

De machine heeft net als zijn grotere stalgenoten de bekende slijtvaste poly-zigzagborstel met een diameter van zestig centimeter. Hiervan zijn de elementen gemakkelijk te wisselen. Verder is er vanuit de wiellader goed zicht op de hoogte-indicator. De bediening van de centrale borstelas-verstelling is gebruiksvriendelijk. De borstel heeft standaard een hydraulische opvangbak. Voor grote hoeveelheden vuil kan er worden geveegd met de opvangbak open.