mc connel 35 serie klepelmaaier

McConnel 35-serie eenvoudigere modellen

Datum: 24 februari 2021
Laatst bijgewerkt: 24 februari 2021
Door: Gert Vreemann
Importeur Dabekausen in Echt heeft in overleg met McConnel een serie machines samengesteld die zijn bedoeld voor een minder intensief gebruik. McConnel speelt hierop in met de 35-serie. Deze twee machines hebben een reikwijdte van respectievelijk 4,60 en 5,00 meter en zijn geschikt voor trekkers met een minimum eigengewicht vanaf 2100 kilo en een vermogen vanaf 33 kW (45 pk).
mc connel 35 serie eenvoudigere klepelmaaiers

Deze armmaaiers zijn uitgerust met een 1,00 meter brede klepelrotor en zijn daarmee uitermate geschikt voor landschapsonderhoud. Denk aan het schoon houden van akker- en bosranden, beken en greppels. In weilanden kan tussen de palen of over de omheining heen worden gemaaid. De 35-serie is uitgerust met een automatische bodemaanpassing door middel van een zweefstand van zowel de maaiarm als de maairotor. De machine is uitgerust met een eigen hydraulieksysteem (540 toeren, inclusief aftakas) met een opbrengst van 46 liter per minuut bij 210 bar.

bediening mc connel 35 serie

Een meerhendelkabelbediening is standaard, maar een luxe proportionele bediening is optioneel ook leverbaar, alsmede diverse andere aanbouwwerktuigen, zoals takkenscharen en cirkelzagen. Momenteel heeft Dabekausen een aantrekkelijke aanbieding voor deze machines.