dalhuisen H2 tankinstallatie

Dalergy Group: waterstof voor thuistankinstallaties

Datum: 18 februari 2021
Laatst bijgewerkt: 18 februari 2021
Door: Gert Vreemann
De Dalergy Group en Twinning Energy zijn een exclusief partnerschap aangegaan om waterstof te kunnen aanbieden aan onder andere cumelabedrijven met een mobiele en vaste tankinstallatie. In het partnerschap wordt de focus van de Dalergy Group gecombineerd met de kennis van Twinning Energie over waterstof.
dalhuisen H2 tankinstallatie

“Duurzaamheid speelt een steeds belangrijker rol bij het verkrijgen van opdrachten, waardoor ook duurzame brandstoffen steeds belangrijker worden”, aldus Peter Dalhuisen, directeur van de Dalergy Group (waartoe Gulf Nederland en Dalhuisen Olie behoren). “Door onze samenwerking met Twinning Energy voegen wij waterstof toe aan het steeds uitgebreidere aanbod met onder meer ethanol, FAME-biodiesel, HVO en premium-dieselproducten zoals Gulf Diesel Green, Traxx Diesel en Traxx Zero. Ook het aanbieden van groene stroom en groen gas past in deze strategie.”

Twinning Energy is een totaaldienstverlener die klanten adviseert en ontzorgt in duurzaam ondernemen met waterstof. Wim Peels, general manager van Twinning Energy, legt uit: “We ervaren een sterk toenemende vraag van onze klanten naar waterstofoplossingen, zoals een compact tankstation of lokale waterstofproductie bij het eigen bedrijf. Wij willen ervoor zorgen dat bedrijven direct aan de slag kunnen met duurzaam ondernemen en we zijn ervan overtuigd dat we samen met de Dalergy Group ondernemers kunnen bedienen in de totale duurzamere energiemix.”