samen werken

Wijzigingen cao Groen, Grond en Infrastructuur

Datum: 21 december 2022
Laatst bijgewerkt: 21 december 2022
Door: Jacqueline Tuinenga
Vanaf 1 januari 2023 veranderen er een aantal zaken in de cao Groen, Grond en Infrastructuur. De belangrijkste wijziging noemen we alvast hieronder maar je ontvangt binnenkort ook een flyer waarop de sociale partners de veranderingen toelichten.
Overbruggingsfonds

Per 1 januari 2023 verdwijnt het Overbruggingsfonds waardoor je alert moet zijn bij onwerkbaar weer. Reden voor cao-partijen om de cao Groen Grond en Infrastructuur aan te passen. In bijgevoegde flyer leggen we je uit wat er gewijzigd is want we realiseren ons dat je nu anders moet werken.

Tekstuele aanpassingen

Daarnaast hebben de cao-partijen van de gelegenheid gebruik gemaakt om een aantal tekstuele aanpassingen door te voeren. Dit is gedaan om zoveel mogelijk onduidelijkheden te verminderen. Ook deze aanpassingen lees je in de flyer.

Flyer cao wijzigingen 2023
Tip!

Stop de flyer die we jou toesturen in het cao-boekje dan heb je alle actuele gegevens bij de hand. Heb je geen cao-boekje? Kijk dan op www.caogroengrondinfrastructuur.nl hier vind je de actuele cao.

Meer informatie

Heb je hulp nodig bij het toepassen van de cao? Neem dan contact op met de medewerkers van de Cumela Ondernemerslijn. Zij helpen je graag vooruit. Je bereikt ze via telefoonnummer: 033 247 49 99 en e-mailadres: [email protected].