vitale infrasector

Website ‘Op weg naar een vitale infrasector’ online

Datum: 26 april 2022
Laatst bijgewerkt: 26 april 2022
Door: Marijke Dorresteijn
De website ‘Op weg naar een vitale infrasector’ is live! Hier vind je alle informatie over de aanpak, nieuws en achtergronden over de transitie. Hier lees je hoe we samen met de markt werken aan een vitale infrasector, inclusief een handige nieuwsbrief. Cumela is ook betrokken bij deze ontwikkeling.

De Nederlandse infrasector werkt aan een veilig, bereikbaar en leefbaar Nederland. Tegen de achtergrond van de grote maatschappelijke vraagstukken rond klimaatverandering, de bevolkingsgroei en mobiliteit in het verschiet, bereidt de infrasector zich voor op de toekomst. 'Op weg naar een vitale infrasector’ is het pad dat leidt naar die verandering en vernieuwing.

De weg naar een vitale infrasector is een gezamenlijk proces van de markt en Rijkswaterstaat. De ontwikkeling streeft naar kennis en expertise in de hele keten en het bouwen aan een financieel gezonde sector, waar projecten voorspelbaar verlopen en waar ruimte is voor innoveren en leren.

Bezoek nu de website op www.vitaleinfrasector.nl en schrijf je hier ook in voor de nieuwsbrief!

De nieuwe website is tot stand gekomen met deTaskforce Infra waarin Techniek Nederland, Bouwend Nederland, NLIngenieurs, MKB Infra, Vereniging van Waterbouwers, Cumela, NL Digital en Rijkswaterstaat zijn vertegenwoordigd.