Uitreiking logobordje

Uitreiking laatste logobordje in nieuwe huisstijl

Datum: 24 juli 2020
Laatst bijgewerkt: 24 juli 2020
Door:
Het zal niemand ontgaan zijn: de nieuwe huisstijl van Cumela! Wat met een mooie aftrap gepresenteerd had moeten worden tijdens de ALV in maart werd bijna ongemerkt ingevoerd vanwege de coronamaatregelen. Daarom bedachten we een alternatieve aftrap: persoonlijk de nieuwe huisstijlpakketjes langs brengen tijdens een anderhalve meter afstand bezoek. Dit werd een groot succes. Uit de reacties blijkt ook hoe belangrijk dit persoonlijke contact is: juist in deze tijd!

Half mei begon onze 'Cumela on tour' en gingen medewerkers op pad om huisstijlpakketjes uit te reiken aan onze leden. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en hebben we alle leden bezocht, zijn alle logobordjes overhandigd en hebben ze (hopelijk) overal een mooi plekje gekregen aan de gevel. Recent is het laatste logobordje uitgereikt aan Van Vliet in Waarden. Iemand moet de laatste zijn! Dit speciale moment hebben we natuurlijk vastgelegd. Veel kijkplezier.

En de winnaar is...

We vroegen jullie de ontvangst van het pakketje of het opschroeven van het logobordje vast te leggen en met ons te delen. We hebben veel inzendingen gekregen via mail, social media en via onze bedrijvenadviseurs. Heb je de foto's en filmpjes voorbij zien komen op onze Facebookpagina?

We beloofden de leukste, meest originele bijdrage te belonen met een reportage in Grondig. De winnaar is geworden: Schimmel Overberg BV, ondersteund met de vraag of ze ervan baalden het logobord ontvangen te hebben. Gefeliciteerd, we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

De tweede plaats is voor Loonbedrijf Stigter uit Snelrewaard die een pakketje uitpakte in cumelastijl. De top drie wordt afgesloten door Peter van de Steeg uit Uddel Die kon het bordje uit de lucht plukken.  

ledenbord cumela