aardappeldemodag

Registratie Aardappeldemodag gestart

Datum: 10 juni 2022
Laatst bijgewerkt: 10 juni 2022
Door: Toon van der Stok
Dit jaar is er op woensdag 31 augustus weer een Aardappeldemodag in Westmaas. Daarvoor is de bezoekersregistratie inmiddels gestart. Vroeg inschrijven heeft als voordeel dat je tot die tijd ook regelmatig nieuws over de Aardappeldemodag ontvangt.

Dit jaar is het thema: kennis maken, kennis delen. Dat gebeurt via demonstraties, maar ook door een groot aantal standhouders waar je op de stand bij kunt praten en info ophalen. Op het bedrijf is inmiddels een groot rooidemoveld aangelegd. Hierop zullen Grimme, Dewulf, Ploeger en AVR een aantal machines demonstreren. Daarnaast zijn er 6 demoveldjes gepoot waarop diverse proeven liggen met gewasbeschermingsmiddelen en bemesting.

Marieke Ampt van de organisatie is enthousiast over de aanmeldingen voor dit jaar. “Ook op het mechanisatiepark wordt dit jaar flink uitgepakt want het zit inmiddels zo goed als vol.” Naast een groot aantal standhouders is er dit jaar ook weer een programma met korte lezingen. Enerzijds is er daarbij het speciale Jonge Boeren Programma, maar daarnaast verzorgen ook andere bedrijven en instanties, waaronder Cumela een aantal lezingen. Tevens worden er door standhouders, zoals de sponsoren Syngenta en Van Iperen, ook korte lezingen gegeven op de stand. “Het programma hiervoor volgt binnenkort op de website” aldus Marieke Ampt.   

Voor meer informatie en de deelnemerslijst kijk op www.aardappeldemodag.nl

Registreren

Alle bezoekers van de Demodag moeten zich vooraf registreren, ook al is de toegang gratis. Vanaf nu is registratie mogelijk. Het is handig om dit alvast te doen, want daarna ontvang je ook regelmatig berichten over het inhoudelijke programma van Aardappeldemodag 2022.