Compact Rent

Pon Equipment neemt Compact Rent over

Datum: 25 februari 2021
Laatst bijgewerkt: 25 februari 2021
Door:
Verhuurbedrijf Compact Rent uit Beneden-Leeuwen is sinds 23 februari onderdeel van Pon Equipment BV. Met zo’n 350 machines en tien verhuurpunten behoort Compact Rent tot één van de grootste verhuurders van grondverzetmachines in Nederland. Volgens Dennis van Dijk, algemeen directeur van Pon Equipment, kunnen de bedrijven nu samen een grotere rol spelen bij verhuuroplossingen.

“Compact Rent biedt een grote flexibiliteit en opereert op landelijk niveau met een groot assortiment van jonge grondverzetmachines, uitrustingsstukken en aanvullende gereedschap,” vertelt Van Dijk. Volgens hem kan Compact Rent met hun grondverzetmachines van 900 kg tot en met 23 ton uitstekend voorzien in de klantbehoefte. Pon Equipment Rental richt zich nu op de verhuur van Caterpillar machines vanaf 10 ton.

Enthousiast
Het huidige management van Compact Rent blijft verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en verdere groei van het bedrijf. Johannes van der Veer, directeur en mede-eigenaar van Compact Rent is enthousiast over de overname: “Pon Equipment is een ambitieuze, ondernemende en financieel krachtige organisatie die volledig achter onze toekomstplannen staat.” Van der Veer wil in de komende jaren het productgamma verder verbreden en de beschikbaarheid van machines vergroten.

6